cookie-og-privatlivspolitik
Mads Jensen skal også stå i spidsen for NFH's kvinder efter oprykningen til 2. division.
Mads Jensen skal også stå i spidsen for NFH's kvinder efter oprykningen til 2. division.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Succestræner fortsætter i NFH

Forventer ikke tilgang til nyt 2. divisionshold.
18. marts 2020 kl. 13:31 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING NFH's kvinder har ført 3. division suverænt hele sæsonen og kunne have sat kronen på værket og fejret oprykning med en sejr på udebane mod AG Håndbold i søndags.

Champagne og lufttur til træner Mads Jensen blev der dog ikke noget af, for allerede fredag formiddag kom meldingen fra Håndbold Region Øst, at alle rækker regnes for færdigspillet, og de øjeblikkelige stillinger fastfryses.

Dermed rykkede NFH op på trods af, at turneringen reelt set ikke var spillet færdig.

En ekstremt underlig fornemmelse for træner Mads Jensen.

- Det er det mærkeligste, jeg nogensinde har prøvet. Nu er vi bare rykket op, fordi sæsonen lige pludselig er slut, konstaterer træneren, der havde håbet på, at det skulle afgøres på banen, men udbruddet af coronavirus ville det anderledes.


Selvtræning

Men den nyvundne status som 2. divisionshold kan ingen tage fra NFH, og det betyder nu, at til trods for at alt ligger stille og spillerne udelukkende kan holde formen ved lige ved selvtræning, så er forberedelserne til kommende sæson i fuld gang.

Det ligger nemlig fast, at det bliver Mads Jensen, der skal føre pigerne igennem 2. division i næste sæson.

- Jeg er overbevist om, at vi kan klare os deroppe. Vi træner bedre end mange af de øvrige 2. divisionshold, påpeger Mads Jensen, der siden holdet spillede i Kvalifikationsrækken i forrige sæson har kaldt pigerne til træning tre gange om ugen.

- Det holder vi fast ved, for det har rykket dem helt vildt, konstaterer træneren, der tidligere har mødt nogle af de nuværende bundhold i 2. division i træningskampe, og de skræmmer ham ikke.

- Vi har slået flere af dem. Endda i kampe, hvor vi har manglet nogle af vores profiler, konstaterer han.


Har brugt U/19-spillere

Mads Jensen har i denne sæson gjort flittigt brug af spillerne fra klubbens talentfulde U/19-mandskab, og det vil også blive tilfældet i den kommende sæson, da flere af spillerne stadig har alderen til ungdomshåndbold.

Men der er også flere, der rykker op som seniorspillere, men hvor mange af dem der bliver i landsdelen eller fraflytter på grund af videreuddannelse, er han usikker på.

- Det ligger fast, at Liv Navne bliver en del af truppen, da hun stadig studerer i Nykøbing, men de øvrige tre, der rykker op, mangler jeg en udmelding fra, siger Mads Jensen, der selvfølgelig håber på forstærkning udefra, men han tvivler stærkt på, at det sker.

- Der er næppe spillere på Lolland-Falster, som vil have niveauet til at forstærke os, så vi skal nok klare os med dem, vi har, og det kan vi også, lyder vurderingen fra Mads Jensen, der skal i gang med sin tredje sæson som træner for klubbens andethold.

Tidligere har han også været assistenttræner for Ligaholdet, dengang Kenneth Sahlholdt var cheftræner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

Annonce