cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøernes keeper Nicolaj Frejlev døjer med sygdom, men skulle meget gerne blive frisk til i morgen til topkampen mod Skive i Maribo-Hallen.
Team Sydhavsøernes keeper Nicolaj Frejlev døjer med sygdom, men skulle meget gerne blive frisk til i morgen til topkampen mod Skive i Maribo-Hallen.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Sydhavsøerne øjner tredjeplads

Team Sydhavsøerne i topkamp mod Skive søndag eftermiddag.
02. december 2018 kl. 08:16 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Selv om det for tiden er bidende kolde, så blæser der positive vinde over Team Sydhavsøerne - ovenpå den flotte sejr mod Tønder på udebane forrige lørdag.

Den flotte 29-27-gevinst over 1. divisions - ifølge tabelle - bedste hold har ifølge sportschef Morten Juul øget optimismen før kampen mod Skive i morgen.

- Vi har set, at vi kan slå det bedste hold og samtidig fået en indikation af styrkeforholdet i rækken, og hvor vi har mulighed for at havne efter tre ud af fire topkampe, siger sportschefen.


Uændret målsætning

Han fastholder målsætningen om top-5, men erkender, at Team Sydhavsøerne lige så godt kan nappe tredjepladsen, som man p.t. ligger på, som flere øvrige hold i rækken. Deriblandt Skive og sandsynligvis også Odder.

- Slår vi Skive i morgen, vil det være et skridt på vejen mod tredjepladsen, da vi nok må erkende, at Tønder og Fredericia skal kæmpe om første- og andenpladsen, siger Morten Juul.

Tredjepladsen er heller ikke så skidt endda, for den giver nemlig playoff-kampe om oprykning til Håndboldligaen, når den ordinære sæson er forbi.


Målmandsproblemer

Men Team Sydhavsøerne stiller svækket op til kampen i morgen. På den vitale målmandspost er der store problemer, idet Nicolai Neupart er ukampdygtig med en nedgroet storetånegl, og førstekeeper Nicolaj Frejlev har været sygdomsramt hele ugen og slet ikke trænet med holdet.

- Jeg håber virkelig, at Frejlev rejser sig, siger Morten Juul, der har garderet sig med andenholdskeeperen Peter Larsen.

Skive har et enkelt point mindre end Team Sydhavsøerne inden kampen, men Skive-træner Ole Bitsch, der har mødt Team Sydhavsøerne utallige gange de seneste mange sæsoner, da han også har en fortid som Randers-træner, er behersket optimist.


Profil skadet

- Vi er desværre meget skadesramt, og især fraværet af playmaker Nickolei Jensen gør ondt på os, siger træneren om den tidligere Mors/Thy-spiller, der brækkede anklen til træning for en måneds tid siden og først er klar igen efter nytår.

- Men vi vandt i Maribo-Hallen i sidste sæson, og det kan vi gøre igen, mener træneren, der har bemærket at Team Sydhavsøerne spillede syv mod seks-spil i næsten hele kampen sidst mod Tønder.

- Det har vi modtræk over for, siger Ole Bitsch, der heller ikke afviser, at han kan finde på at tage keeperen ud og sætte en markspiller mere ind, når Skive er i angreb.

Ole Bitsch har netop sagt sin stilling op i Skive med udgangen af sæsonen, men han er ikke træt af håndbold.

- Jeg vil gerne priotere min familie højere, og der duer det ikke for mig længere med et halvtidsjob som håndboldtræner og et fuldtidsjob ved siden af, siger Ole Bitsch, der er lærer på Idrætshøjskolen i Viborg ved siden af trænergerningen.

- Men kommer der nogen og tilbyder mig et fuldtidsjob som håndboldtræner, så har det absolut interesse, siger Skive-træneren inden opgøret i morgen.

Der er kampstart kl. 15:00 i Maribo-Hallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nej til eksperimenter 26. maj 2019 kl. 22.46

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

Annonce