Sydhavsøerne sikkert videre i pokalen

Kun i første halvleg var der spænding om udfaldet.

NÆSTVED, FOLKETIDENDE Uden de helt store sværdslag bookede Team Sydhavsøerne i aftes billet til 6. lokalrunde af landspokalturneringen.

I den lille hal i Herlufsholm, hvor musikken bankede ud af de skrantende højtalere i helt vanvittige decibel, kunne hjemmeholdet Næstved/Herlufsholm, der ligger i den fornuftige ende af 2. division, kun følge med i første halvleg.

Bed godt fra sig

Der havde sydsjællænderne til gengæld også ganske godt fat i Team Sydhavsøerne, der manglede lidt tempo i begge ender, og i Jacob Zøhner-Pedersen havde hjemmeholdet en ganske god skarpretter - så længe kræfterne rakte.

De gjorde de til et par minutter før pausen, hvor Team Sydhavsøerne med tre mål i træk kunne gå i omklædningsrummet med en tomåls-føring.

Efter pausen fik Team Sydhavsøerne langt om længe skruet op for intensiteten og tempoet i forsvaret, og det brød Næstved/Herlufsholm sig ikke om.

Hurtig afgørelse

Tre hurtige kontrascoriner af Mikkel Kaagaard og Bastian Stræde ændrede stillingen til 16-11 i gæsternes favør, og da yderligere et ryk bragte stillingen op på 22-13, var kampen reelt afgjort midtvejs i anden halvleg.

Posen blev i anden halvleg rystet godt og grundigt, så alle spillere er friske til den svære kamp i Otterup på søndag.