cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøerne havde fredag aften en målfest mod stakkels Odense. Lollikkerne vandt hele 42-28 i håndboldens 1. division.

21

Billeder

Team Sydhavsøerne havde fredag aften en målfest mod stakkels Odense. Lollikkerne vandt hele 42-28 i håndboldens 1. division.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Team Sydhavsøerne lammetæver fynboer

Havde ingen problemer med Odense.
(Opdateret med billeder)
11. september 2020 kl. 22:56 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Efter det sviende nederlag i lørdags mod Vendsyssel skulle Team Sydhavsøerne her til aften rejse sig hjemme i Maribo-Hallen mod HC Odense.

Det lykkedes til fulde i det fynboerne blev sendt hjem med et kæmpe nederlag.

Målfesten sluttede med 42-28 efter 21-15 ved pausen.

Hjemmeholdet lagde stærkt ud og kom hurtigt foran med et par mål og som halvlegen skred frem frem øgede Team Sydhavsøerne føringen på godt kontraspil og sikre afslutninger på Odense-keeper Christian Trans og Loke Brasen der kom ind og erstattede Christian Trans før pausen.

Team Sydhavsøerne førte 18-11, men indkasserede så tre mål i træk, blot for igen at trække fra til en seksmålsføring ved pausen.

Den blev udbygget straks efter pausen og på trods af at Odense lagde ud i syv mod seks spil efter pausen og fastholdte det i tyve minutter formåede de aldrig at komme tættere på end seks scoringer.

De indså da også at slaget var tabt med ti minutter igen, og så kunne Team Sydhavsøerne nærmest lammetæve fynboerne, der fuldstændig gik op i limningen i den sidste halvdel af kampen.

Niels Dahl blev TSØ-topscorer med syv scoringer i opgøret, der også havde landstræner Nikolaj Jacobsen på tilskuerpladserne. Han var sammen med flere andre tidligere landsholdsspillere, der skulle følge deres gode ven Ian Marko Fog på Team Sydhavsøernes trænerbænk.

Team Sydhavsøernes næste kamp er på næste lørdag på udebane mod Otterup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce