cookie-og-privatlivspolitik
Formand Carl "Calle" Christensen (tv) og direktør Anders Henriksen håber, at mange viser interesse og melder sig til Team Sydhavsøernes nye ambassadørkorps.
Formand Carl "Calle" Christensen (tv) og direktør Anders Henriksen håber, at mange viser interesse og melder sig til Team Sydhavsøernes nye ambassadørkorps.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Team Sydhavsøerne søger ambassadører

Bestyrelsesformand - Vi må bare erkende, at en professionel håndboldklub som Team Sydhavsøerne primært skal drives af frivillige, som har hjertet på rette sted.
11. september 2019 kl. 12:49 Af Allan Plenborg

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne vil have ambassadører. Mange ambassadører!

- Vi må bare erkende, at en professionel håndboldklub som Team Sydhavsøerne primært skal drives af frivillige, som har hjertet på rette sted, siger bestyrelsesformand Carl "Calle" Christensen.

For at få flere hænder så der kan generes flere indtægter, er Team Sydhavsøerne i færd med at etablere et ambassadørkorps.

- Mange brænder for Team Sydhavsøerne, men mange vil ikke binde sig til mange opgaver. Vi har brug for, at få mange ambassadører, siger direktør Anders Henriksen.

Som medlem af ambassadørkorpset kan man hvis tiden er knap nøjes med indtil ganske få opgaver eller komme med indspark, hvilket de fleste kan overse.

Team Sydhavsøerne har i hele sin levetid primært været båret af ulønnet arbejdskraft. Således også i dag, hvor 90 procent af styrken er frivillige.

Dette tal vil man gerne have forøget. Målet er at få 30-50 ambassadører inden for et års tid.

Forud for lørdagens 1. divisionsopgør mod Ajax havde Anders Henriksen møde med interesserede ambassadører, og det kom der meget positivt ud af, idet flere meldte sig til projektet, som i dag tæller en række tidligere håndboldkoryfæer som Jens Sørensen, Hans Ole Sørensen, Preben Kiszka, Flemming Lindhardtsen og Henning Wagner.

Inden for kort tid vil Team Sydhavsøerne holde et informationsmøde, hvor man håber, at mange vil bidrage til projektet og således blive en del af Team Sydhavsøerne.

- Vi er stærkest, når vi løfter i flok, er Anders Henriksen og Carl "Calle" Christensen overbeviste om.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce