Team Sydhavsøerne vinder sikkert

Satte hurtigt tingene på plads i hjemmekampen mod HEI Skæring.

MARIBO Aarhusianske HEI Skæring kunne ikke tilnærmelsesvis true Team Sydhavsøerne.

Hjemmeholdet vandt en sikker sejr på 30-22 efter 16-7 ved pausen og fik dermed den anden sejr i træk over et mandskab fra Aarhus. I søndags blev det til en 28-20-sejr over Skovbakken.

Der var reelt aldrig tvivl om udfaldet i fredagskampen mod HEI Skæring. Igen var keeper Nicolai Neupart storspillende og med ham i målet kunne Team Sydhavsøerne bringe sig foran 6-1 i en periode hvor jyderne brændte to straffekast. Senere i første halvleg gentog de kunsten og hele fire gange blev Nicolai Neupart den store i duellen fra straffekastpletten.

Team Sydhavsøerne profiterede af keeperens storspil og fik hurtigt oparbejdet et stort forspring, der ved pausen lød på 16-7. Gæsternes sidste mål i første halvleg burde sågar aldrig have været anderkendt, da bolden ikke var noget ind over stregen inden pausehornet lød.

Med en nimålsføring ved pausen var det tid for træner Jakob Green at få set lidt andre konstellationer an, men især Nicolaj Jørgensen blev ved med at hive scoringer ud af ærmet, når han med sit hurtige fodskifte fik bragt HEI-forsvaret på glatis.

Hele 10 mål kom playmakeren op på.

Som anden halvleg skred frem dalede træfsikkerheden dog hos hjemmeholdet, der efter en føring på 20-10 gik en smule i stå, da udvisningerne lige pludselig også blev for mange.

24-19 havde HEI kæmpet sig op på med meget begrænsede ressourcer, men så blev de også ramt af en udvisning, som Team Sydhavsøerne udnyttede til at komme på 27-19 og dermed slå det sidste søm i kisten.

Med sejren er Team Sydhavsøerne noteret for fire point for de tre første kampe inden turen næste lørdag går til Odense.