cookie-og-privatlivspolitik

Sport

Thomas Frank: Chelsea stjal sejren fra os

Brentford havde fortjent at vinde kampen mod Chelsea, men deres målmand var enestående, erkender Thomas Frank.
17. oktober 2021 kl. 03:40 Af Ritzau

Der var tale om sort uheld, da Brentford lørdag tabte 0-1 til Chelsea i Premier League.

Det mener Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank.

- Der kunne kun have været én fortjent vinder af kampen, og det er os. Det er meget pinefuldt. Det brænder i kroppen, siger Frank om nederlaget ifølge The Guardian.

Han roser samtidig Chelseas målmand Édouard Mendy.

- Mendy var fuldstændig i verdensklasse. Han har været vanvittig god for Chelsea, siger danskeren.

Annonce

Med nederlaget formåede oprykkerne fra Brentford ikke at følge op på succesen på hjemmebanen i London mod andre af den engelske ligas store hold.

Brentford åbnede sæsonen med en sejr over Arsenal, og for nylig formåede holdet at få point mod mægtige Liverpool i et 3-3-opgør på hjemmebane.

I slutningen af første halvleg bragte Ben Chilwell Chelsea foran, og trods et stort pres i anden halvleg lykkedes det ikke for Brentford at udligne, fordi Mendy parerede selv de største chancer.

Deriblandt et forsøg fra Christian Nørgaard i den hektiske slutfase. Og dermed fik hjemmeholdets tilskuere ikke ret, da de sang: "Vi scorer om et minut".

- De sidste 20 minutter var helvede på jord, siger matchvinder Chilwell om det tryk, som Brentford lagde på modstanderne.

Annonce

Thomas Frank lagde efter kampen vægt på, hvordan hans spillere formåede at begrænse sidste sæsons Champions League-vinder til kun at have fem skudforsøg - hvoraf kun et enkelt sad inden for målrammen.

- Først og fremmest er jeg meget stolt over præstationen. Chelsea dominerede en lille smule mere i første halvleg, men til sidst sad vi fuldstændig på dem, og det er meget, meget imponerende, siger Frank til Sky Sports.

- De stjal sejren. De fik en meget heldig sejr i dag. Hvis vi spiller denne kamp igen, så vinder vi. Vi ønsker virkelig at bygge videre på det her.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE