cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøernes Lauritz Legér (rød) vrikkede rundt på anklen ved mandagstræningen og må sidde ude i aftenens udekamp i Otterup.
Team Sydhavsøernes Lauritz Legér (rød) vrikkede rundt på anklen ved mandagstræningen og må sidde ude i aftenens udekamp i Otterup.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Til topbrag i Otterup uden Lauritz

Ungdomslandsholdsspiller skadet ved træning og stiller ikke op sammen med TSØ i kampen fredag aften.
15. november 2019 kl. 12:40 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne må undvære Lauritz Legér i aftenens topkamp på udebane mod Otterup. Et vrid i anklen ved træningen i mandags har gjort ungdomslandsholdsspilleren ukampdygtig.

- Jeg trådte op på foden af "Vuk" (Kristian Lund Vukman, red.), da jeg skulle skyde på mål og vrikkede desværre rundt på min højre fod, sukker Lauritz Legér, der har fået dommen af klubbens fysiske stab.

- 12-14 dages pause skal jeg desværre regne med, siger Lauritz Legér, der dermed også er yderst tvivlsom til næste fredags hjemmekamp mod Skive.

- Det er simpelt hen så ærgerligt. Jeg føler, jeg var kommet ind i en rigtig god periode og ville gerne have spillet de næste kampe, lyder det fra Lauritz Legér.

Fraværet af Lauritz Legér ærgrer også assisterende træner Nick Szwiec.

- Det kommer til at betyde noget, men så må andre steppe op og løse hans opgaver, kommer det fra Nick Szwiec, der udmærket er klar over, at det kan blive en vanskelig og speciel kamp i aften.


Samme forsvar

- Begge hold dækker 5:1-forsvar som de eneste i rækken, og det bliver spændende at se, hvem der løser det bedst, siger Nick Szwiec, der har stor respekt for modstanderen.

- De har gjort det rigtig godt, men det overrasker mig egentlig ikke. Jeg tippede før sæsonen, at de ville ligge med i toppen, siger Nick Szwiec om det fynske mandskab, der lige nu indtager tredjepladsen i 1. division, mens Team Sydhavsøerne har to point færre på femtepladsen.

Otterup er særdeles formstærke for tiden og bøllebankede Skive på udebane i lørdags med 30-21, og desuden har fynboerne som det eneste hold i rækken fået skovlen under TMS Ringsted.

Men også Team Sydhavsøerne har selvtillid på kontoen efter storsejren på 33-18 i lørdags mod Tønder - den femte på stribe.


Hvem er bedst?

- Det er de to mest formstærke hold i rækken, men vi vandt størst i sidste runde, så det må vel betyde, at vi er bedst, griner Nick Szwiec, der udover Lauritz Legér har alle mand til rådighed.

Otterups træner Daniel "Ludo" Nielsen så Team Sydshavsøernes seneste udekamp på Fyn mod HC Odense. En kamp som lollikerne vandt 29-22.

- Det er den mest komplette indsats og det bedste håndbold, jeg har set fra noget hold i 1. division i denne sæson. Team Sydhavsøerne var fuldstændig overlegne, og Odense havde ikke en chance, siger en imponeret Otterup-træner, der især har haft Kristian Lund Vukman som punkt på taktikmøderne i løbet af ugen.


Vukman skal stækkes

- Han har været et væsentligt fokuspunkt for os, og jeg går ud fra, han kommer med en skulder, der er brandvarm, så det bliver en stor mundfuld for os, og jeg er spændt på, om vores 5:1-forsvar kan styre ham, siger Daniel "Ludo" Nielsen.

Otterup indtager i øjeblikket tredjepladsen, men det er ikke topplaceringen, der fylder hos den fynske træner.

- Det tænker vi ikke så meget over på nuværende tidpsunkt, men det er da rart at ligge, hvor vi gør. Men taber vi de næste to kampe, så kan vi have to point ned til nedrykning, påpeger Daniel "Ludo" Nielsen, der råder over samme trup, som senest triumferede i Skive.

Radio SydhavsØerne sender direkte fra Otterup Idrætscenter fra kl. 19:30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce