cookie-og-privatlivspolitik
Rasmus Højgaard har langt til toppen ved WGC Championship i Florida efter de første to runder. Danskeren er samlet tre slag over par. Brooks Koepka fra USA fører med samlet 11 slag under par. (Arkivfoto).
Rasmus Højgaard har langt til toppen ved WGC Championship i Florida efter de første to runder. Danskeren er samlet tre slag over par. Brooks Koepka fra USA fører med samlet 11 slag under par. (Arkivfoto).
Foto: Gregory Shamus/Ritzau Scanpix

Sport

To dobbeltbogeys sender dansk golftalent ned i feltet i USA

Den 19-årige Rasmus Højgaard brugte et slag over par på anden runde af stor turnering i Florida.
27. februar 2021 kl. 02:22 Af Ritzau

Den danske golfspiller Rasmus Højgaard leverede en svingende præstation på anden runde af turneringen WGC Championship i Florida fredag.

Den 19-årige Højgaard, der er den eneste danske deltager i turneringen, lavede tre birdies og to dobbeltbogeys. Dermed endte han med en score på 73 slag - et slag over banens par.

Samlet er han tre slag over par efter de første to runder, hvilket rækker til en delt placering som nummer 59 ud af turneringens 72 deltagere.

Amerikaneren Brooks Koepka ligger alene i spidsen i 11 slag under par. Derefter følger tre spillere i ti slag under par.

Den 23-årige nordmand Viktor Hovland lå længe til at blande sig i topstriden. Efter de første 17 huller var han syv slag under par, men 18. hul blev et mareridt for det norske talent.

Annonce

Hovland brugte otte slag på at få bolden i hul og endte dermed runden i tre slag under par. Han er samlet fire slag under på en delt 17.-plads.

WGC Championship er en del af World Golf Championship-serien, der normalt byder på fire årlige turneringer, som alle er blandt de mest lukrative i golfkalenderen.

Præmiepuljen i WGC Championship er på 10,5 millioner dollar, hvilket svarer til 64 millioner kroner. Vinderen får cirka 11 millioner kroner.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

Annonce

ANNONCE