cookie-og-privatlivspolitik
Mathias Kristensen skal fortsætte med at score mål for Nykøbing FC. Han har netop underskrevet en ny aftale for de kommende to sæsoner.
Mathias Kristensen skal fortsætte med at score mål for Nykøbing FC. Han har netop underskrevet en ny aftale for de kommende to sæsoner.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Topscoreren bliver i NFC

Mathias Kristensen har underskrevet ny 2-årig aftale
05. juni 2021 kl. 15:56 Af Thomas Jensen

NYKØBING Fans af Nykøbing FC kan ånde lettet op. Topscorer Mathias Kristensen er også i klubben efter sommerferien når det gælder 1. division.

Den over to meter høje angriber, der netop er blevet kåret til årets profil i 2. division, har netop forlænget sin kontrakt, der stod til udløb med udgangen af denne sæson, så den nu gælder for de kommende to sæsoner.

Det afslørede klubben i pausen af sæsonens sidste kamp mod HIK hjemme i Lollands Bank Park.

Inden dagens sidste kamp i 2. division mod HIK står han noteret for 18 scoringer. En smule under hans egen målsætning om 20 sæsontræffere, men sæsonen som helhed har han været tilfreds med, og det var heller ikke særlig svært for ham, at sige ja til en ny kontrakt.

- Der er jo altid noget økonomi, der skal hænge sammen, men jeg er glad for at være her, så det lå nærmest til højrebenet. Jeg synes det er en fantastisk klub med nogle dejlige mennesker, der bidrager til helheden, så jeg glæder mig til at fortsætte, siger Mathias Kristensen, der ser frem til igen at spille i 1. division.

Annonce

- Det har selvfølgelig spillet ind at vi er tilbage i 1. division. Det er det der har været vores målsætning hele sæsonen, og det er dejligt, at det er lykkedes. Vi er i en god udvikling og det vil jeg gerne være med til at bygge videre på, siger topscoreren, der kunne have været endt i andre klubber, men valgte altså at forlænge med NFC.

- Der har været følere ude fra andre klubber, men NFC har hele tiden været min førsteprioritet, fastslår Mathias Kristensen, der har sat sig et nyt mål for den kommende sæson i 1. division.

- Jeg går da efter at lave mindst 15 mål i den kommende sæson, lyder det optimistisk fra Mathias Kristensen, der var med til at rykke ud af 1. division i sidste sæson, men det kommer ikke til at ske igen forsikrer han.

- Jeg er sikker på, at vi ikke kommer til at rode rundt nede i bunden, siger han.

Også hos cheftræner Claus Jensen er der glæde over at det er lykkedes at beholde topscoreren i endnu to sæsoner.

Annonce

- Mathias har haft nogle fantastiske år hos os, hvor han har forløst de målsætninger vi har sat for ham med blandt andet at blive topscorer i 2. division. Han har fantastisk mange kompetencer. Udover den helt indlysende, at han kan score mål, så er han også blevet endnu bedre til at positionere sig i feltet og så har han en fantastisk inderside, der sparker hårdt og præcist med en fantastisk fornemmelse for bolden til trods for at der er over to meter ned til fødderne, så det glæder mig virkelig meget at han fortsætter hos os, siger Claus Jensen.

Mathias Kristensen har indtil videre boet i en lejlighed i Nykøbing, men med den nylige kontraktforlængelse flytter hans kæreste, der søger job inden for økonomi, også til byen og de påtænker at finde en bolig i området.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE