Annonce
Sport

Topscoreren forlænger med NFH

Karise Anlæg & Byg har hævet deres engagement i NFH, så det var muligt at holde på Johanna Westberg. Her ses hun sammen med fra venstre indehaver Michael Dahl, gravemester Elvi Lund Jensen og selskabsformand Henrik Steen Hansen. Foto: Kenneth Sahlholdt

Johanna Westberg har underskrevet en ny kontrakt

NYKØBING Det har været længe undervejs, men nu er det ganske vist.

NFH's topscorer Johanna Westberg spiller også i gult i den kommende sæson.

Den svenske landsholdsspiller forlænger dermed opholdet i Nykøbing, der foreløbigt har varet i fem sæsoner og det bliver også til en sjette, da hun har underskrevet en aftale, der gælder næste sæson.

30-årige Johanna Westberg nedkom med en søn i juni sidste år og brugte det meste af efterårsæsonen på at komme tilbage i storform. Efter jul har det været "den gamle" Johanna Westberg, der igen er trådt i karakter og banket mål ind på samlebånd for NFH.

Senest i den fornemme sejr over Viborg i torsdags, hvor hun nettede hele ti gange og samlet kom op på 120 sæsontræffere. Hun er om nogen synonym på den opadgående formkurve, som hele holdet oplever i øjeblikket med syv sejre på stribe og en realistisk mulighed for at spille sig i DM-semifinalen.

Kulturbærer

- Det har taget lidt tid, fordi vi også har en økonomi at tage hensyn til, men jeg er virkelig glad for, at det er lykkedes at forlænge med Johanna. Jeg vil bare gerne have, at hun er her, for hun er vigtig for vores hold både på og uden for banen i alt, hvad vi laver, og så har hun jo også vist, at hun stadig er en super spiller, så det er en sten, der er faldet fra mit hjerte, at hun er her i næste sæson også, siger træner Jakob Larsen, der betegner Johanna Westberg som en kulturbærer.

- De er vigtige for et hold, og som træner er det rart at have spillere, der nøjagtig ved, hvad jeg tænker, og vi tænker håndbold på samme måde. Derudover ved hun jo med sin rutine, hvad det drejer sig om, og det er vigtigt, at vi har nogle rutinerede spillere, der kender deres metier, understreger Jakob Larsen.

Johanna Westberg vil sammen med Kristina "Mulle" Kristiansen og Celine Lundbye Kristiansen være de eneste tilbageværende fra mesterskabssæsonen 2016/17, og hun var ikke tvivl om, at karrieren skulle fortsætte i NFH.

- Jeg har det godt her i klubben. Jeg kan lide pigerne, trænerne og hele setup'et omkring klubben. Og så passer det perfekt ind i min hverdag, at jeg kan blive boende i Malmö, hvor min søn går i vuggestue, og min mand arbejder, så alt i alt passer det bare rigtig godt sammen alt sammen, siger Johanna Westberg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har ikke følt sig presset

Forlængelsen har taget lidt tid, men Johanna Westberg har ikke følt sig presset til at skulle levere på banen for at få kontrakten forlænget.

- Nej, det synes jeg ikke. Det har nok mere handlet om, hvad klubben havde af økonomi. Mange har følt sig presset på den front, da det hele har været lidt usikkert på grund af corona, siger venstrebacken, der gerne havde ønsket en kontrakt på to sæsoner, men foreløbig bliver det kun til et enkelt.

- Det var, hvad klubben ønskede, så det må jeg acceptere.

Hun tror på at holdet også i næste sæson kan spille med, hvor det er sjovt.

- Det er jeg sikker på. Godt nok mister vi Lærke (Nolsøe, red.) og Dione (Housheer, red.), men jeg synes, erstatningerne ser spændende ud, så vi skal komme til at spille en rolle også i den kommende sæson.

- Og jeg har stadig ambitioner om at spille med helt i toppen, siger Johanna Westberg, der, hvis hun bliver udtaget, også kan se frem til OL i Tokyo til sommer med det svenske landshold, der modsat Danmark har kvalificeret sig til OL-turneringen.

  • Karise Anlæg & Byg har hævet deres engagement i NFH, så det var muligt at holde på Johanna Westberg. Her ses hun sammen med fra venstre indehaver Michael Dahl, gravemester Elvi Lund Jensen og selskabsformand Henrik Steen Hansen. Foto: Kenneth Sahlholdt
Annonce
Sport

Landsholdsstjerner kommer til Falster

Sport

Claus Jensen: Vi skal lære af de her perioder

Annonce
Annonce
Rødby

Lalandia lander rekord-overskud: Overvejer udbygning

Lolland

Trækker stikket: Vil opløse sig selv midt i jubilæumsåret

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Indland

Vanvid: Seks syrebomber er kastet ind i skolegård i Esbjerg

Erhverv

Lokal bilforhandler i opkøb på Sjælland

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

Lolland

Fjerner alle skraldespande

112

Klip og bøder på Vestlolland

Sport

Landsholdsstjerner kommer til Falster

Politik

Løsgængeren Lars Boje stifter nyt parti

Guldborgsund

Jubler over Marys besøg: En kæmpe fornøjelse

Udland

Mand med alkoholskabende krop frifundet for spritkørsel

Falster

Mark O's nye eventyr tog dem på sengen: "Gud, der er mange"

Erhverv

Vendt på en tallerken: Butikkerne forventer ikke prisfald alligevel

Indland

Beredskab tilbage ved Børsen efter gløder blussede op over natten

Annonce
Annonce
112

Søstre fra Levakovic-familie idømmes fængsel for at svindle ældre

Indland

Danskernes arbejdsglæde slår rekord

112

Truet af ekskæreste: "Jeg slår dig ihjel"

Erhverv

Lokal hæder til danmarksmesterskaberne

Guldborgsund

Dronningen om sin gåtur på Falster: - Det var lidt usædvanligt

Guldborgsund

Se billederne: Dronning Mary på besøg på Falster

112

Kørte spritstiv i lånt bil: Så blev den taget