cookie-og-privatlivspolitik

Sport

Tottenham-træner hylder spillere som helte efter CL-brag

Træner Mauricio Pochettino kaldte det uforståeligt, da Tottenham sendte Manchester City ud i CL-mørket.
18. april 2019 kl. 00:09 Af /ritzau/

Annonce

Mauricio Pochettino kunne onsdag aften juble, da Tottenham på dramatisk vis sikrede billetten til Champions League-semifinalen.

Det stod klart efter et næsten uvirkeligt drama i returkampen mod Manchester City, hvor Tottenham mødte op med en 1-0-føring.

Efter fire minutter var City foran, for kort efter blot at se Tottenham vende det hele til en 2-1-føring, inden City førte 3-2 efter 21 minutter.

Det hele endte med en 4-3-sejr til City, som fik en scoring i overtiden annulleret for offside, og så sendte 4-4 samlet Tottenham i semifinalen på reglen om mål scoret på udebane.

- Det var uforståeligt, som det sluttede. Jeg er så glad og så stolt. Mine spillere er helte. Jeg er så glad på deres vegne og for vores fans.

- Der skete meget i mit hoved (i afslutningen, red.). Skuffelsen var enorm, men så blev beslutningen ændret. Det er derfor, vi elsker fodbold. Vi viste stor karakter og stor personlighed. Det var en utrolig kamp, siger Pochettino ifølge uefa.com.

Den samlede sejr betyder, at Tottenham møder Ajax i semifinalen, efter at hollænderne både har sendt Real Madrid og Juventus ud af turneringen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce