cookie-og-privatlivspolitik

Sport

Tottenham-træner hylder spillere som helte efter CL-brag

Træner Mauricio Pochettino kaldte det uforståeligt, da Tottenham sendte Manchester City ud i CL-mørket.
18. april 2019 kl. 00:09 Af /ritzau/

Annonce

Mauricio Pochettino kunne onsdag aften juble, da Tottenham på dramatisk vis sikrede billetten til Champions League-semifinalen.

Det stod klart efter et næsten uvirkeligt drama i returkampen mod Manchester City, hvor Tottenham mødte op med en 1-0-føring.

Efter fire minutter var City foran, for kort efter blot at se Tottenham vende det hele til en 2-1-føring, inden City førte 3-2 efter 21 minutter.

Det hele endte med en 4-3-sejr til City, som fik en scoring i overtiden annulleret for offside, og så sendte 4-4 samlet Tottenham i semifinalen på reglen om mål scoret på udebane.

- Det var uforståeligt, som det sluttede. Jeg er så glad og så stolt. Mine spillere er helte. Jeg er så glad på deres vegne og for vores fans.

- Der skete meget i mit hoved (i afslutningen, red.). Skuffelsen var enorm, men så blev beslutningen ændret. Det er derfor, vi elsker fodbold. Vi viste stor karakter og stor personlighed. Det var en utrolig kamp, siger Pochettino ifølge uefa.com.

Den samlede sejr betyder, at Tottenham møder Ajax i semifinalen, efter at hollænderne både har sendt Real Madrid og Juventus ud af turneringen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

Annonce