cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøernes Daniel Astrup forvred sit knæ i lørdagens kamp mod Otterup og spiller næppe i aften mod HEI Skæring.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Tredje trin i raketten

Team Sydhavsøerne spiller igen på hjemmebane.
12. januar 2021 kl. 13:00 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Fire point i de to første kampe i 2021 har sendt Team Sydhavsøerne op i toppen af 1. division.

Senest i lørdags slog Ian Marko Fogs udvalgte Otterup overbevisende med 30-23, og i det sammenpressede coronaprogram venter en ny udfordring allerede i aften, når HEI Skæring gæster Maribo-Hallerne til den tredje hjemmekamp på otte dage.

Team Sydhavsøerne fremstår som favorit mod holdet fra det nordlige Aarhus, der aktuelt befinder sig under den stiplede nedrykningsstreg, der betyder nedrykningskampe efter sæsonafslutningen.

Det er dog ikke nyt for HEI Skæring, der er driblet udenom nedrykningen siden de debuterede i 1. division i 2017, og Ian Marko Fog ser dem som en af sæsonens overraskelser.

- De har gjort det rigtig godt og ligger bedre, end jeg havde forestillet mig. De har mange dygtige spillere og har også fået flere profiler tilbage fra skader, men det er deres topscorer Nicolaj Schytt Nielsen, som vi skal holde et ekstra vågent øje med, siger Ian Marko Fog og gør opmærksom på, at HEI Skæring spillede uafgjort mod topholdet Nordsjælland på udebane i deres seneste kamp, som dog daterer sig helt tilbage til 4. december.

Den lange kamppause er også det mest usikre punkt hos HEI Skæring-træner Ryan Zinglersen.

- Vi skal selvfølgelig lige have banket noget rust af, og for os er det lidt en gratis kamp, da ingen forventer, at vi vinder i Maribo, siger den rutinerede træner, der dog understreger:

- Men giver de os en lillefinger, så tager vi hele armen.

HEI Skæring har ikke været ramt af corona-tilfælde i truppen.

- 7-9-13 så har vi været indtil nu været helt forskånet, men alle er blevet bedt om at få foretaget en test, inden vi tager til Maribo, siger Ryan Zinglersen, der glæder sig til at skulle i kamp igen.

- Vi er så privilegeret at være en del af den professionelle idræt, så vi får lov at træne og spille kampe, selvom hele Danmark er lukket ned. Det skal vi bare glæde os over og afvikle kampene så sikkert som muligt, lyder det fra Ryan Zinglersen, der dog gerne havde set at ugentlige coronatest, som er et krav i både Herre- og Dameligaen, også blev udrullet til 1. division.

Ryan Zinglersen må undvære den skadede fløjspiller Jonas Hald Christensen, mens Team Sydhavsøerne må se bort fra Daniel Astrup, der skal have undersøgt knæet efter det vrid, han fik i kampen mod Otterup i lørdags.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce