cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen (øverst) ved endnu ikke, om han kommer på plakaten ved det store MMA-stævne i Royal Arena sidst i september.
Mark O. Madsen (øverst) ved endnu ikke, om han kommer på plakaten ved det store MMA-stævne i Royal Arena sidst i september.
Foto: Claus Bech, Scanpix

Sport

UFC udsteder ingen garantier til Mark

Den danske MMA-kæmper har været i Las Vegas.
09. august 2019 kl. 11:50 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING MMA-kæmperen Mark O. Madsen, Nykøbing, har en drøm om at stille op ved et stævne under verdens største forbund, UFC (Ultimative Fighting Championship).

Den drøm lever stadig, selv om den 34-årige falstring ikke fik nogen afklaring om sin umiddelbare fremtid under sit tre ugers ophold med flere møder med UFC-folk i spillebyen Las Vegas, hvor forbundet har hovedkvarter.


Mark ikke uundværdig

UFC kommer til Danmark med et gigant MMA-stævne i Royal Arena i København lørdag 28. september, og her vil Mark O. Madsen meget gerne på plakaten.

- Men, jeg må erkende, at vejen til UFC og en kamp i buret i Royal Arena er lang og trang, siger Mark O. Madsen efter hjemkomsten fra USA, hvor han bl.a. mødte præsidenten for UFC, Dane White.

- Jeg har forstået, at jeg er en lille brik i det spil, og UFC er ikke er afhængig af min tilstedeværelse i København. De skal nok få solgt billetter uanset hvem, der er på kortet, forklarer den danske MMA-kæmper.

Han er i øjeblikket på UFC-niveau blevet overhalet af den jævnaldrende landsmand, Nicolas Dalby, der har sikret sig en plads i buret i København.

- Det var en øjenåbner at komme til Las Vegas og få et lille indsigt i det kæmpemæssige forretnings-imperium, der står bag UFC, fortæller Mark O. Madsen.

- Men udover kvalifceret træning med MMA-superstjerner fik jeg netværket en del og skabt nogle kontakter, siger Mark O. Madsen.

- Jeg undersøger alle muligheder, for jeg vil ikke sidde tilbage om nogle år og tænke, at jeg ikke gjorde alt for at nå mit store mål, pointerer den lokale MMA-kæmper.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce