cookie-og-privatlivspolitik
En forvredet ankel kostede Team Sydhavsøernes målmand Nicolai Neupart en enkelt kamps pause, men han er klar igen mod Roskilde i morgen.
En forvredet ankel kostede Team Sydhavsøernes målmand Nicolai Neupart en enkelt kamps pause, men han er klar igen mod Roskilde i morgen.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Ubesejret stime skal udbygges

Team Sydhavsøerne har igen favoritværdigheden mod bundhold.
09. oktober 2021 kl. 17:00 Af Thomas Jensen

MARIBO Det ser ganske fornuftigt ud, når fans af Team Sydhavsøerne kigger på tabellen i 1. division i øjeblikket.

Lollikkerne har placeret sig helt i toppen af regnskabet med fire sejre i de første fem kampe. Kun åbningsfadæsen i Odder skæmmer billedet og fratager muligheden for maksimumpoint, hvilket ingen hold i rækken dog kan bryste sig af.

Dykker man lidt ned i resultaterne, så bør Team Sydhavsøerne ligge, hvor de gør. De første fem kampe har været mod modstandere, som man har alle forudsætninger til at være bedre end, og det har pånær svipseren i Odder også vist sig rigtigt, så den nuværende placering er måske ikke så overraskende endda.

Men selvfølgelig skal kampene vindes på banen, og det er de også blevet på overbevisende vis.


Yderste oprykningsmandat

Stimen af ubesejrede kampe skulle gerne fortsætte i morgen, når modstanderne er oprykkerne fra Roskilde. Et hold som faktisk havde spillet 2. division, hvis ikke Aarhus Håndbold var gået konkurs og skabt en ledig plads, som Roskilde to uger før sæsonstart fik tildelt.

Annonce

Som oprykker er de dog gået til opgaven med krum hals og vundet en enkelt kamp over Odder og spillet uafgjort med Otterup, men Team Sydhavsøernes chefcoach Jakob Green anerkender favoritværdigheden til trods for, at kampen spilles på udebane i Roskilde-Hallerne.

- Favoritværdigheden skal vi tage på os. Alt andet ville være fjollet. Men vi ved også bare, at alle kampe er svære, hvis ikke vi rammer i nærheden af vores topniveau, understreger Jakob Green, der har set video af Roskildes seneste kampe og derfor føler sig godt forberedt.

- Det er et hold, der har spillet sammen i nogle sæsoner og som især på hjemmebane har stor opbakning, så vi skal nok få vores sag for, vurderer Jakob Green, der dog langt fra kan stille i stærkeste opstilling.

Kasper Olsen, der fik en forstrækning i lysken i sidste uge, er stadig ikke klar og bliver det heller ikke til næste uges kamp mod FIF på torsdag.


Profil sidder over

- Vi tager ingen chancer med Kasper, men vi håber at have ham klar til udekampen mod HC Midtjylland, siger Jakob Green om udsigten til at potentielt topbrag i det midtjyske søndag 24. oktober.

Annonce

Keeper Nicolai Neupart, der vred rundt på foden for to uger siden i Odense, har trænet med siden i tirsdags og meldes klar til at supplere Oliver Larsen i målet. Det sender Radoslaw Tysczynski ned på andetholdet.

Udover Kasper Olsen er højrefløjen Benjamin Jørgensen heller ikke med. Han har brækket en finger og må sidde over nogle uger. I stedet indgår Oskar Hare i truppen.

- Jeg synes godt nok, vi har været uheldige, og vi kan ikke tåle meget mere, sukker Jakob Green, der udover de nævnte også må se bort fra Lukas Eichwald Kristensen og Frederik Sørensen.

Der er kampstart kl. 16:30 i Roskilde-Hallerne søndag, og kampen kan som altid følges direkte i Radio SydhavsØerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE