cookie-og-privatlivspolitik
Tilskuerne var tilbage i Parken mandag, da FCK vandt 3-2 hjemme over AGF.
Tilskuerne var tilbage i Parken mandag, da FCK vandt 3-2 hjemme over AGF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sport

Udsigt til fyldte tribuner kan rykke Superligaens sæsonstart

Udfasning af restriktioner får Divisionsforeningen til at overveje udskydelse af superligastart til 1. august.
04. maj 2021 kl. 17:09 Af Ritzau

Superligasæsonen 2021/22 er egentlig planlagt til at gå i gang i weekenden 17. og 18. juli, men måske bliver sæsonstarten udskudt i to uger.

Der er nemlig udsigt til, at tilskuerrestriktionerne på de danske stadioner gradvist udfases, så der fra 1. august igen kan være fulde huse på de danske stadioner.

Derfor overvejer Divisionsforeningen i øjeblikket, om sæsonstarten skal rykkes, så der er større sandsynlighed for at afvikle kampe uden tilskuerrestriktioner. Det siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, til Ekstra Bladet.

- Det kan blive en mulighed at udsætte superligastarten. Det kigger vi på og regner godt efter. Og så tager vi en dialog med klubberne.

- Men det vil være langt mere ønskværdigt, hvis smitteudviklingen går så godt, at vi kan spille fodbold uden tilskuerbegrænsninger allerede fra første spillerunde 17.-18. juli, siger Claus Thomsen.

Annonce

Han påpeger, at prisen for en rykket sæsonstart kommer i form af flere midtugerunder, eller at forårssæsonen begynder tidligere i februar næste år end normalt.

Den igangværende superligasæson slutter 24. maj. Få uger efter den dato skal der træffes en beslutning om datoerne for den kommende sæsonstart, siger Claus Thomsen.

I den seneste genåbningsplan, der blev vedtaget natten til tirsdag, er det tilladt at opdele stadioner i sektioner á 1000 tilskuere fra 14. juni, mens der kan ske yderligere udfasning fra 1. august. Aktuelt må der være 500 tilskuere i hver sektion på de danske superligastadioner.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE