cookie-og-privatlivspolitik
I Mikkel Hansens fravær mod Japan var der uvant meget spilletid i angrebet til Lasse Andersson, der trods sine maveproblemer blev noteret for næsten 53 minutter på banen.
I Mikkel Hansens fravær mod Japan var der uvant meget spilletid i angrebet til Lasse Andersson, der trods sine maveproblemer blev noteret for næsten 53 minutter på banen.
Foto: 10030 Jonas Ekströmer/Tt/Ritzau Scanpix

Sport

VM-dansker er klar til at bide maveproblemer i sig

Lasse Andersson er en af mange danske spillere, der er plaget af maveproblemer. Men han er klar mod Kroatien.
24. januar 2021 kl. 15:23 Af Ritzau

Annonce

Med næsten 53 minutter på banen var Lasse Andersson en af de spillere, der fik mest spilletid, da håndboldlandsholdet besejrede Japan ved VM lørdag aften.

Og det endda på trods af, at han ligesom så mange andre i den danske lejr i Egypten har været plaget af uro i maven i de seneste dage.

Men Andersson er ikke så hårdt ramt som eksempelvis Mikkel Hansen, og han er klar til at gå på banen igen mod Kroatien mandag.

- Det er noget, man bider i sig. Det er ikke første gang, jeg har spillet med det ene eller det andet problem, og det kommer jeg nok til igen. Det går okay, så for mig er der ikke det store at frygte, siger Lasse Andersson.

Han beskriver situationen som den, mange turister oplever, når de er på ferie i lande, hvor maden ikke ligner den danske.

Annonce

- De fleste, der har været i Mellemøsten eller andre steder, har oplevet, at det ikke er helt de samme råvarer, som vi får derhjemme. Det skal maven lige vænne sig til, men det er ikke altid lige rart, siger han.

En lang række spillere og ledere er eller har været plaget af problemer med maven i større eller mindre grad.

Det er det seneste forstyrrende element i en turnering, hvor der i forvejen er rigeligt at forholde sig til med coronatruslen og indespærringen i en hotelboble det meste af døgnet.

- Vi prøver at holde den gode stemning, selv om der er nogle udsving. Det er sløjt nok i forvejen med den samme brune mad hver dag. Der er op- og nedture, og det tror jeg også, de andre hold har.

- Man må gøre, hvad man kan, og prøve at holde humøret oppe, uanset hvilken situation man står i. Ellers kan det blive en meget, meget lang måned, siger Lasse Andersson.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE