Annonce
Sport

Venter på det helt rigtige tilbud

Nicolai Jessen (th) er klubløs i øjeblikket. Rødbydrengen håber på at komme til USA, men coronakrisen har gjort det vanskeligt at få en ny kontrakt. Foto: Jan Knudsen

Rødby-drengen Nicolai Jessen håber på et fodbold-eventyr i USA.

RØDBY Hjemme hos forældrene i Rødby sidder fodboldspilleren Nicolai Jessen og spekulerer over, hvad der fodboldmæssigt skal ske med hans fremtid.

Han tog afsked med 1. divisions agterlanterne, FC Roskilde, i utide, inden forårsæsonen gik i gang, og gik så ellers på klubjagt - gerne i udlandet og helst i USA.

Men henvendelser var der ikke mange af.

Derfor fyrede han sin daværende agent, og i stedet har han allieret sig med den tidligere professionelle måltyv, Danni König, der via sin egen karriere har kontakter til det land, hvor Nicolai Jessen allerhelst så karrerien fortsætte, nemlig i USA.

- Han har tidligere spillet i flere klubber og kender flere folk derovre, så måske kan han hjælpe mig til en kontrakt i USA, håber Nicolai Jessen, der virkelig håber at få en kontrakt med en amerikansk klub.

- Landet og kulturen tiltaler mig helt vildt, så det ville virkelig være drømmen at få en fodboldkarriere op at stå derovre, siger Jessen.

Men corona-krisen er kommet i vejen for de store drømme. Lige nu sker der absolut intet, erkender Rødby-drengen, der også har haft følere ude andre steder - men uden held.

- Jeg var til prøvetræning i en norsk klub, men niveauet var lidt for lavt, og jeg synes ikke, det var interessant, fortæller Nicolai Jessen, der via Danni König også har lidt løse kontakter til Island.

- En islandsk klub i den bedste række er bedre at have stående på cv'et end en norsk 3. divisionsklub, konstaterer Nicolai Jessen, der faldt i unåde hos FC Roskilde, da den nye træner Martin Jungsgaard kom til.

- Jeg fik at vide, at jeg ikke havde nød at møde op til træningen, siger Nicolai Jessen, der i Martin Jungsgaard ikke havde en træner, der så hans vej.

- Vi så ikke helt ens på tingene, hvis jeg skal sige det diplomatisk, som Nicolai Jessen udtrykker det.

Han kan se tilbage på en Roskilde-tid med helt uhørt mange problemer.

Først et økonomisk uføre, så en sag om matchfixing, hvor alle tiltaler dog efterfølgende er frafaldet, og senest trænerskiftet, som altså langt fra faldt ud til Nicolai Jessens fordel.

- Selvfølgelig kan man da godt sidde nu og fortryde, at man tog springet til FC Roskilde dengang, men på det tidspunkt lignede det det rigtige valg, og jeg havde også tillid fra den daværende træner (Christian Lønstrup, red.), men siden er alt jo gået galt, konstaterer Nicolai Jensen om skiftet fra Nykøbing FC til FC Roskilde i sommeren 2018.

Nicolai Jessens kontrakt med FC Roskilde løb frem til 30. juni i år, men da parterne skiltes i februar fik Jessen tre måneders løn med ud af døren.

- Så jeg klarer mig da, men udgifterne er jo heller ikke store, konstaterer Nicolai Jessen, der som før nævnt nu bor hjemme hos forældrene i Rødby.

Han har spillet en enkelt træningskamp for barndomsklubben, hvor faderen Jens Jessen er med i trænerteamet, men et comeback i den røde trøje for LF-serieholdet bliver det ikke til i foråret.

- Det tør jeg simpelt hen ikke. En uheldig skade ville spolere min drøm om at komme til USA, og den risiko vil jeg ikke løbe, lyder det fra kantspilleren, der lige nu holder sig i gang med løbeture.

- Det er godt nok kedeligt. Der sker jo ikke en skid nogen steder, griner Nicolai Jessen.

  • Nicolai Jessen (th) er klubløs i øjeblikket. Rødbydrengen håber på at komme til USA, men coronakrisen har gjort det vanskeligt at få en ny kontrakt. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem