cookie-og-privatlivspolitik
Frem Sakskøbing og FC Nakskov skulle have stået overfor hinanden i forårspremieren i Sjællandsserien 4. april. Men indtil videre er de to første spillerunder udsat på grund af coronakrisen.
Frem Sakskøbing og FC Nakskov skulle have stået overfor hinanden i forårspremieren i Sjællandsserien 4. april. Men indtil videre er de to første spillerunder udsat på grund af coronakrisen.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Venter på hvad DBU beslutter

Den lokale fodbold udsat på ubestemt tid.
25. marts 2020 kl. 19:58 Af Thomas Jensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Med statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag eftermiddag, der delvist holder Danmark lukket ned til i hvert fald 2. påskedag,13. april, ligger det også fast, at den lokale fodboldturnering ikke kommer i gang som planlagt.

De lokale fodboldspillere skulle have snøret støvlerne allerede i weekenden 3. - 5. april, og eksempelvis i Sjællandsserien var der lagt op til to spændende lokalopgør mellem Nordfalster og Nykøbing FC samt Frem Sakskøbing mod FC Nakskov.

Hvornår de udsatte kampe eventuelt kan afvikles, står ifølge Thomas Lesly Rasmussen, der er turneringschef i DBU Sjælland, hen i det uvisse.

- I forhold til seniorfodbolden går vi lige nu og afventer, hvad DBU beslutter i forhold til de øverste nationale rækker. Vi er et sted i fødekæden, hvor vi her må afvente og se, hvad der besluttes højere oppe i systemet, så på seniorsiden kan vi ikke gøre så meget, før vi ved, hvad DBU gør, siger Thomas Lesly Rasmussen til Sjællandske Medier.


Ingen afgørelse

Hvad der skal ske med Sjællandsserien, hvis coronakrisen trækker ud, er heller ikke besluttet.

- Det har vi slet ikke taget en beslutning om endnu. Igen må jeg bare sige, at vi først må se, hvad DBU gør. Derefter kan vi eventuelt træffe en beslutning, hvis det bliver nødvendigt, siger turneringschefen, der har sine bange anelser for, om det overhovedet bliver muligt at afvikle en turnering, som i så fald kan blive ekstremt komprimeret.

- Vi skal huske på, at det måske ikke er optimalt for seriespillere med minimum tre kampe om ugen i et presset program. Sådan noget tager vi også med ind i eventuelle overvejelser, men lige nu afventer vi, siger han.

Hos DBU Lolland-Falster, der adminsterer seniorturneringen for LF-serien og nedefter, læner man sig op ad DBU Sjælland, men Lars Kulle, der sidder med ansvaret for afviklingen af turneringerne, er begyndt at kigge i krystalkuglen og lede efter alternative spilledatoer alt afhængig af, hvornår myndighederne giver grønt lys igen.


Nye datoer i spil

- Det kan blive aktuelt at spille i bededagsferien og i pinsen, hvor der ellers plejer at være spillefri, og så har vi også mulighed for spille frem til weekenden 26.-28. juni, påpeger Lars Kulle, og understreger:

- Vi er i en ekstraordinær situation, og hvis vi vil have afviklet turneringen, så bliver vi nødt til at kigge på ekstraordinære løsninger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce