cookie-og-privatlivspolitik
Alexander Nielsen har længe været ukampdygtig grundet skade og operation, men nu er han omsider tilbage på banen for Team Sydhavsøerne.
Alexander Nielsen har længe været ukampdygtig grundet skade og operation, men nu er han omsider tilbage på banen for Team Sydhavsøerne.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Vi skal op på den store klinge

TSØ klar til kamp lørdag eftermiddag.
09. januar 2021 kl. 08:01 Af Allan Plenborg

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne fik det bedst tænkelige resultat i årets første kamp i 1. division med mandagens 26-23-sejr i minitopopgøret mod HC Midtjylland. Denne sejr skal følges op med en ny gevinst i eftermiddag mod Otterup.

Det er i alt fald ambitionen hos såvel trænerteamet som spillerne, der er ubesejret i de seneste fire kampe, der har kastet seks point af sig, hvilket er stærkt medvirkende til en øjeblikkelig tredjeplads i tabellen.

Såfremt placeringen, som er ensbetydende med kvalifikationskampe til Håndboldligaen, fastholdes sæsonen ud, skal et hold som Otterup besejres.

Men cheftræner Ian Marko Fog er bevidst om, at Otterup kan være en ubehagelig modstander. Det viste fynboerne i parternes første møde i denne sæson, hvor Otterup tilbage i september vandt 33-28.

- Vi lavede en dårlig forsvarspræstation og havde problemer i offensiven over for Otterups 5:1-forsvar, erindrer Ian Marko Fog, som har opskriften klar:

- Vi skal dels stå bedre i forsvaret, så vi kan få løbet nogle kontraer, dels skal vi sætte gode angreb op, så vi får minimeret deres kontrascoringer.


Klippetro

Ian Marko Fog har en klippetro på, at det er muligt at lave et godt resultat. Han bygger optimismen på, at han har fået flere af de skadede spillere tilbage, hvilket har skabt et bedre træningsmiljø. Kun Frederik Sørensen, der døjer med en skade i lysken, og langtidsskadede Kristian Lund Vukman mangler i dagens opgør.

- Men vi skal op på den store klinge og ramme samme niveau som mod HC Midtjylland eller allerhelst gøre det lidt bedre, for Otterup bliver en stor mundfuld. Og de er fyldt med optimisme efter sejre i deres seneste tre kampe, påpeger Ian Marko Fog.

Men vi skal godt fem uger tilbage for at finde Otterups seneste sejr, hvor fynboerne imponerede ved at vinde 32-30 ude mod Ajax.


Lagt ned af corona

Af samme årsag er Otterups cheftræner Daniel "Ludo" Nielsen spændt på, hvordan skarpheden ser ud i eftermiddag.

- Men jeg er positiv. Det har set rigtig fint ud til træningen, fastslår han.

Og han kan glæde sig over at råde over en intakt trup. Alle har rejst sig efter coronaen, som lagde næsten hele førsteholdet ned inden jul.

- 14 spillere, trænere og ledere blev ramt af corona efter Ajax-kampen i begyndelsen af december, siger Daniel "Ludo" Nielsen, som er i gang med sin sidste sæson som cheftræner i Otterup.

Kampen i Maribo-Hallen vil blive spillet uden tilskuere, men der er mulighed for at følge kampen på Radio SydhavsØerne eller på Team Sydhavsøernes facebook-side, hvor kampen streames fra klokken 16.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce