cookie-og-privatlivspolitik
Jordan Wilson (med bolden) er knæskadet og kommer ikke i kamp mod Fremad Amager. Lars Pleidrup (bagest) må også sidde over, da han afsoner karantæne.
Jordan Wilson (med bolden) er knæskadet og kommer ikke i kamp mod Fremad Amager. Lars Pleidrup (bagest) må også sidde over, da han afsoner karantæne.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Vi tror fuldt ud på de ting vi gør

Nykøbing FC-træner Jens Olsen ryster ikke på hånden.
28. april 2019 kl. 09:10 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Målene er raslet ind i de seneste to kampe, hvor NFC-keeper Sebastian Olsen har hevet bolden ud af netmaskerne hele otte gange, og samlet set har "Bjørnebanden" ikke vundet de seneste syv kampe.

Det har selvfølgelig krævet grundige overvejelser hos cheftræner Jens Olsen, for at finde tilbage på sporet til den defensiv, der tidligere på sæsonen var blandt 1. divisions absolut bedste.

- Usikkerheden har sneget sig ind, når det ikke kører, og så bliver det selvforstærkende, men vi skal finde tilbage til det gode pres, som vi lagde tidligere på sæsonen, og forsvare med hele holdet, som vi har været så dygtige til, siger træneren og understreger samtidig:


Skuden skal vendes

- Vi gør alt, hvad vi kan få at vende skuden, og vi har holdet, der skal give os de sejre, vi skal bruge for at slutte sæsonen godt af, og der er ingen, der er mere forbandet end os over, at vi ikke vinder.

Har i spillet for naivt?

- Det ved jeg godt, at nogen vil påstå, men det synes jeg ikke, vi har. Vi griber kampene an på den måde, som vi mener er den rigtige, og med de spillere vi har til rådighed. Vores intention er altid at gå ud og dominere fodboldkampene og være på bolden, og det laver vi ikke om på.

- Vi tror fuldt ud på de ting, vi gør, kommer det uden tøven fra Jens Olsen.

Søndagens modstander Fremad Amager spillede uafgjort 0-0 i en udsat kamp mod Næstved i onsdags.

NFC´s assisterende træner, Jan Jacobsen, var udsendt spion på Næstved Stadion, samtidig med at kampen blev vist på tv, så også Jens Olsen har et fornuftigt øjebliksbillede af amagerkanerne.

- Det bliver en taktisk forestillng, hvor vi skal passe enormt godt på bolden, og ikke smide den væk på kristiske steder på banen, så de ikke får lov at køre omstillinger på os.

Der er de ekstremt farlige med de to lynhurtige angribere Lukas Engel og Samson Iyede, fastslår Jens Olsen, der godt kan finde på at stille sit hold lidt længere tilbage på banen som udgangspunkt for ikke at give Fremad Amager alt for meget plads at boltre sig på.


Wilson skadet

Desvære må Nykøbing FC undvære anfører Lars Pleidrup, der har karantæne, og Jordan Wilson, der pådrog sig en knæskade i kampen mod Lyngby. Han ventes ude i mindst et par uger.

Derfor ligner det comeback i startopstillingen til Gustav Kjeldsen og Kasper Jensen i forsvaret, mens Nicolai Dohn også er til disposition igen efter sine to overståede karantænedage.

Dommer Benjamin Helm Svedborg fløjter opgøret op i dag søndag kl. 13:45 i CM Arena.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce