Viborg fortsætter katastrofestart i 1. division

Sæsonen har både budt på trænerfyring af Johnny Mølby og tre nederlag i træk i den næstbedste række for Viborg. Foto: /ritzau/Norde Ernst Van

Viborg tabte for tredje gang i træk, mens Vejle igen sejrede og spillede sig på førstepladsen i 1. division.

Livet i den næstbedste række har foreløbigt været et mareridt for Superliga-nedrykkeren Viborg.

Med to nederlag og en trænerfyring af Johnny Mølby i bagagen var viborgenserne søndag på besøg hos Nykøbing FC, og her blev det ikke meget bedre.

Hjemmeholdet vandt opgøret 4-2, og dermed har Viborg sammen med Skive og Fremad Amager nul point i bunden af 1. division efter de tre første kampe.

Morten Beck Andersen bragte ellers Viborg foran 1-0 efter blot fire minutter, men to scoringer af hjemmeholdet ændrede billedet, før Viborg fik udlignet kort før pausen.

I anden halvleg sørgede Joachim Wagner og Jan Berger med en scoring hver for sejren til hjemmeholdet, der nåede op på seks point.

Anderledes gang i den er der i Vejle, der tog til Esbjerg og vandt 2-1. Dermed spillede Vejle sig på førstepladsen med maksimumpoint og en målscore på 9-3 efter tre kampe.

Alan Goncalves Sousa bragte Vejle foran efter 11 minutter med en flad afslutning, men Esbjerg fik udlignet ti minutter senere ved Adrian Petre, der scorede på et straffespark.

Der var dog ikke spillet en halv time endnu, før Vejle igen kom foran ved Rasmus Lauritsen.

De sidste 45 minutter bød ikke på yderligere scoringer, mens Vejle måtte se Rasmus Lauritsen få rødt kort i slutfasen.

Oprykkeren Brabrand kan heller ikke klage over sæsonindledningen.

Brabrand vandt hjemme 1-0 over Fremad Amager og ligger på andenpladsen i rækken med syv point.

Thisted tabte hjemme 1-3 til FC Fredericia, HB Køge og Vendsyssel FF delte med 0-0, mens FC Roskilde slog Skive 3-1.

• Fyret Viborg-træner: Jeg er da træt af det

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Pryglet ud af Aarhus: Ny øretæve til NFC

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Krævede syv års arbejde: Nu er det endelig klar

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede