cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøerne Jonas Corneliussen er yderst tvivlsom til aftenens lokalbrag mod TMS Ringsted.
Team Sydhavsøerne Jonas Corneliussen er yderst tvivlsom til aftenens lokalbrag mod TMS Ringsted.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Vil presse oprykningsfavoritterne

Team Sydhavsøerne håber på hjemmesejr i lokalopgøret mod TMS Ringsted.
19. september 2019 kl. 10:58 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Det er det nærmeste, man kommer et lokalopgør i mændenes 1. division, når Team Sydhavsøerne i aften torsdag tager imod TMS Ringsted.

Et opgør hvor det altid har slået gnister, men også et møde hvor de midtsjællandske gæster har haft overhånden.

Især når kampene har udspillet sig i Maribo-Hallen, hvor TMS Ringsted aldrig har tabt til Team Sydhavsøerne. Eneste pointab var for to år siden, hvor en tæt kamp endte uafgjort.

Med til historien hører dog også, at TMS Ringsted i flere sæsoner har spillet i Håndboldligaen og derfor af gode grunde ikke har mødt Team Sydhavsøerne.

Nu er sjællænderne tilbage i 1. division efter et enkelt år i Håndboldligaen, hvor de røg ud fra en sidsteplads, men nu fremstår som den hedeste oprykningskandidat til at vende tilbage i det fornemme selskab.


TMS favoritter

Profilerne Nicolaj Nørager og den tidligere Sydhavsspiller Michael Riis befinder sig stadig i Ringsted, og så har man fået tilgang af keeper Frank Mikkelsen, der i seneste sæson var et mål fra at blive dansk mester med GOG.

- De har otte rigtig dygtige spillere, der kan slå alle hold i rækken, men de viser svaghedstegn, når der skal skiftes ud i de sidste ti minutter af hver halvleg, og det skal vi forsøge at udnytte, siger Team Sydhavsøernes assisterende træner Nick Szwiec som optakt til opgøret i aften.

Nick Szwiec har set video af det opgør mod Otterup, som TMS Ringsted tabte med 29-31 forrige søndag, og luret nogle fiduser af.

- Otterup spillede syv mod seks hele kampen, og det formåede TMS Ringsted ikke at løse, beretter Nick Szwiec, der ikke vil afvise, at det taktiske træk kan komme i brug i aften.

Han leder med lys og lygte efter noget stabilitet i sit hold, der har tabt sæsonens to udekampe - men vundet senest på hjemmebane mod Ajax.


Bundniveau for lavt

- Vores topniveau er højt, men vores bundniveau er ekstremt lavt, medgiver træneren, der har indstillet sig på, at det kan blive et scenarie, der vil forfølge holdet i denne sæson.

- Vi har rækkens bedste venstre back siddende udenfor, og det vil kunne mærkes på et hvert hold i 1. division, siger Nick Szwiec om den skadede Kristian Lund Vukman.

- Før han kommer i fulde omdrejninger, vil vores præstationer svinge fra gang til gang, siger træneren, der sætter sin lid til, at landsholdsspilleren Lauritz Reinholdt Legér spiller op til det, han viste, sidst holdet spillede hjemme i Maribo-Hallen, hvor han scorede otte gange mod Ajax.

- Men Lauritz er ung, så det kan vi ikke forvente af ham hver eneste gang, lyder det fra Nick Szwiec.


Corneliussen tvivlsom

Jonas Corneliussen spillede ikke i den seneste kamp mod Odder på grund af problemer med en tå, og han er også yderst tvivlsom til aftenens kamp, mens Kristian Lund Vukman, på trods af en sin skulderskade, ventes brugt i forsvaret i en 5:1-formation.

Der er kampstart kl. 20:00 i Maribo-Hallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

Annonce