Vukman skadet i Sydhavsnederlag

Måtte udgå med smerter i sit korsbåndsopererede knæ tidligt i første halvleg mod Nordsjælland.

HILLERØD, FOLKETIDENDE Team Sydhavsøerne måtte endnu engang gå fra banen som taber, da de fredag aften tabte udekampen til Nordsjælland med 29-32

Det var der i sig selv ikke noget mærkeligt i da Nordsjælland med en sejr kun er et mulehår fra Håndboldligaen, mens Team Sydhavsøerne må tage til takke med sjettepladsen.

Det ærgerlige var at Kristian Lund Vukman allerede efter ti minutters spil måtte forlade banen med store smerter i det knæ han blev korsbåndsoperereret i tilbage i september.

De første meldinger ser bestemt ikke opløftende ud.

- Han føler den samme smerte som da han blev skadet første gang, oplyser Team Sydhavsøernes fysiske træner Jacob Baagøe, mens Kristian Lund Vukman lå sønderknust i omklædningsrummet.

- Vi føler virkelig med Vukman og er frygtelig ked af det på hans vegne allesammen, sagde en trist assistenttræner Nick Szwiec efter opgøret.

Han skal naturligvis undersøges nærmere så snart det er muligt.

Kontrakten med Team Sydhavsøerne udløber efter denne sæson for Kristian Lund Vukman, der har underskrevet en to-årig aftale med Håndboldligaklubben Mors-Thy startende fra 1. juli.

Uheldet satte sig i Team Sydhavsøernes spillere i de efterfølgende minutter i opgøret mod Nordsjælland, der trak fra 14-10 op mod pausen.

Gæsterne kom på 14-12, men brændte så en stor mulighed så Nordsjælland kunne gå til pause foran 15-12.

Efter pausen fik Team Sydhavsøerne slet ikke fat og Nordsjælland øgede føringen til 18-13 og 21-15.

Det lignede en cruise control for værterne, men Team Sydhavsøerne gav ikke op og kæmpede sig tilbage på 24-23 og havde også muligheden for udligning, men keeper Oliver Larsen skød over et tomt Nordsjælland-mål.

Simon Dahl på Nordsjællands trænerbænk anede faren og kaldte til en timeout. Han sendte farlige Nichlas Hald tilbage på banen og det var et snedigt træk, for han øgede til 25-23 og det blev også 26-23 så roen var genoprettet.

Team Sydhavsøerne fik reduceret til 27-26 ved Andreas Stryger, men så var ballet forbi med tre Nordsjælland-scoringer i træk til 30-26.

Det var fjerde kamp i træk uden sejr for Team Sydhavsøerne, men indsatsen mod det hold, der efter al sandsynlighed tager den direkte oprykningsbillet var godkendt langt henad vejen.

Der mangler endnu to kampe mod HØJ og Skovbakken inden sæsonen er ovre.