cookie-og-privatlivspolitik
Kristian Lund Vukman (med bolden) måtte udgå med store smerter i hånden
Kristian Lund Vukman (med bolden) måtte udgå med store smerter i hånden
Foto: Jan Knudsen

Sport

Vukman skadet i udesejr

Team Sydhavsøerne havde ingen problemer med at slå FIF.
07. december 2019 kl. 16:29 Af Thomas Jensen

Annonce

FREDERIKSBERG, FOLKETIDENDE Der var malurt i sejrsbægeret lørdag eftermiddag da Team Sydhavsøerne uden nævneværdige problemer slog FIF med 27-23.

Med ti minutter igen fik den helt store profil Kristian Lund Vukman en håndskade, da han tilkæmpede sig et straffekast og tog fra med højrehånden i gulvet, og i store smerter måtte han kort efter forlade banen. Det kunne måske godt ligne et brækket håndled, men det skal et røntgenbillede på skadestuen afsløre.

- Jeg kan ikke bøje den lige nu, og må se hvad de siger på skadestuen. Jeg håber selvfølgelig det kun er en forstuvning, sagde Vukman efter sejren.

Team Sydhavsøerne havde fuldstændig styr på opgøret i samtlige tres minutter, og via en hurtig 4-0-føring var der reelt aldrig tvivl om udfaldet i en kamp, som gæsterne kunne have vundet større, hvis det havde været nødvendigt.

Kristian Lund Vukman var indtil sin skade stærkt spillende, ligesom Alexander Nielsen, der lynede seks gange mod Vukmans syv scoringer.

I målet var Nicolaj Frejlev også en sikker sidste skanse med mange store redninger.

Afstanden på fem mål ved pausen blev hurtigt udbygget til 19-12, og så blev de sidste tyve minutter af anden halvleg ren spadseretur for gæsterne, der førte 27-20 inden FIF fik lov at reducere til sidst.

Læs alt om kampen i Folketidendes sportstillæg mandag, hvor vi naturligvis følger op på Kristian Lund Vukmans håndskade.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: SVEN-ERIK JENSEN

Kører alt for stærkt og for tæt 18. januar 2020 kl. 13.45

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

Annonce