cookie-og-privatlivspolitik
Joachim Wagner (th) gennemgik en mindre operation for syv uger siden og har ikke opgivet håbet om at blive klar til sæsonpremieren mod HB Køge sidst på måneden.
Joachim Wagner (th) gennemgik en mindre operation for syv uger siden og har ikke opgivet håbet om at blive klar til sæsonpremieren mod HB Køge sidst på måneden.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Wagner satser på premieren

Seks spillere i Nykøbing FC's divisionstrup på skadeslisten
09. juli 2019 kl. 18:00 Af Torben Mølgard

Annonce

Trænerstaben i Nykøbing FC havde håbet at få det meste af spillertruppen i kamp under weekendens Belt Cup - men det blev nu langt fra tilfældet.

Seks spillere måtte se på fra tribunen, og det er langt fra alle, der kan forventes klar til sæsonpremieren i 1. division mod HB Køge om knap tre uger.

Det kneb med at lave mål i de to "halve" dueller mod netop HB Køge og Næstved, hvor både Mikkel Dahl og Joachim Wagner var savnet.

- Jeg kunne nok godt have spillet, hvis der var point på spil, siger Mikkel Dahl.

- Men jeg døjer stadig med eftervirkninger af en skade i læggen, og så er der ingen grund til at tage chancer, fastslår forwarden, der regner med spilletid i lørdagens testkamp mod FC Roskilde.


Optimistisk Wagner

Her kommer Joachim Wagner ikke til at spille, og det er et åbent spørgsmål, om nakskovitten bliver klar til premieren.

Selv er han optimistisk.

- Jeg har da en forhåbning om at blive klar til kampen mod HB Køge. Jeg vil naturligvis mangle noget kampform og skal måske starte på bænken, erkender Joachim Wagner.

Han er langsomt ved at komme i omdrejninger efter en mindre knæoperation for syv uger siden.

Knæet drillede allerede mod slutningen af sidste sæson, hvor angriberen stod over i de to sidste kampe.

- Der havde samlet sig noget knoglevæske i hoften, men det er nu fjernet, og jeg kan mærke, jeg kan tåle større og større belastning, så jeg håber snart at kunne træne med på lige fod med de øvrige, siger den 27-årige forward.

Mens Wagner har et lille håb om at blive klar til premieren ser det straks mere vanskeligt ud for Sigurd B. Schøndorf, der ligeledes blev opereret for et par måneder siden.


Tålmodighed sat på prøve

- Jeg fik sat en skrue op ved det højre knæ, efter noget ikke var forløbet helt rigtigt ved en tidligere operation, fortæller den 22-årige fynbo, der har kontraktudløb ved nytår og derfor brænder efter snart at komme til at spille kampe.

- Genoptræningen går langsomt, og jeg må prøve at være tålmodig for ikke at forcere noget, siger Sigurd B. Schøndorf, der ikke har spillet siden oktober i fjor.

- Jeg tror på, at jeg kommer i gang inden alt for længe og i hvert fald i løbet af efteråret, lyder det håbefyldt fra kantspilleren.

Udover den nævnte trio står den også på skånekost for Simon Schultz og Jeppe Arnesen med håb om snart at blive spilleklar, mens Andreas "Mini" Jørgensen efter en hjernerystelse tidligere på foråret endnu har et stykke vej, inden han kommer tilbage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce