cookie-og-privatlivspolitik
Sportschef i Nykøbing FC, Claus Jensen (tv), hilser den nye lejespiller Magnus Warming velkommen foran klubhuset på Østre Allé.
Sportschef i Nykøbing FC, Claus Jensen (tv), hilser den nye lejespiller Magnus Warming velkommen foran klubhuset på Østre Allé.
Foto: Frederik Scheuermann

Sport

Warming prøver lykken i NFC

18-årig Nykøbing-dreng vender hjem på et-årig lejekontrakt
11. januar 2019 kl. 13:00 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING Nykøbing FC har lejet en af de mange talenter fra Brøndbys U/19 Ligamandskab i form af den 18-årige Magnus Warming, som dermed - i hvert fald i 2019 - vender hjem til Nykøbing, hvor han fik sin fodboldopdragelse i B.1921/Nykøbing FC.


Dejligt at være tilbage

- Det er dejligt at være tilbage i vante omgivelser, siger 18-årige Magnus Warming.

- Jeg kender klubben rigtig godt, og da jeg trådte ind ad døren til klubhuset, føltes det som at være hjemme igen, fortæller den unge kantspiller.

Brøndby spottede det åbenlyse talent allerede som U/14-spiller, hvor han var til en ugentlig træningssession hos "de blå-gule", hvortil han skiftede permanent i sommeren 2015.


Topscorer i Brøndby

Warming var med til at vinde DM-sølv for Brøndbys U/17-hold i 2017, hvor han blev klubbens topscorer med ti mål. Det sidste halvandet år har han spillet på klubbens U/19 Ligamandskab, hvor det i efteråret blev til en enkelt scoring.

- Jeg synes Nykøbing FC er en rigtig god mulighed for at fortsætte min udvikling på banen, både fysisk og mentalt, påpeger Magnus Warming, der allerede har været på træningsbanen med sine nye holdkammerater.

Og et par stykker kender han rigtig godt. Warming spillede i tre måneder sammen med Andreas "Mini" Jørgensen, sidst lejespilleren optrådte for "bjørnebanden".

- Derudover kender jeg også Nikolaj Bonde, som er på min egen alder, fortæller Magnus Warming, der er udpræget kantspiller, som kan spille både i højre og venstre side.


Udpræget kantspiller

- Det passer mig fint, at NFC anvender et system med kantspiller. Jeg har mine forcer i det udfordrende en-mod-en spil, og selv om jeg ikke kender systemet perfekt endnu, ved jeg, at NFC vægter presspillet højr, og der har jeg gået i en god skole i Brøndby, fortæller Magnus Warming.

- Nykøbing FC er min barndomsklub, så det betyder noget specielt, at skulle spille for dem. Jeg har i min tid i Brøndby fulgt med i resultaterne undervejs og glæder mig bare til at være en del af klubben igen, pointerer Magnus Warming.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

AF: JOHN WENNERWALD

Svigt i daginstitutioner 02. juni 2019 kl. 22.49

Annonce