cookie-og-privatlivspolitik
Florida Panthers målmand Sergei Bobrovsky parerer et skud fra Lars Eller. Danskeren scorede en enkelt gang for Washington Capitals, som tabte kampen 4-5.
Florida Panthers målmand Sergei Bobrovsky parerer et skud fra Lars Eller. Danskeren scorede en enkelt gang for Washington Capitals, som tabte kampen 4-5.
Foto: Jasen Vinlove/Ritzau Scanpix

Sport

Washington Capitals sætter stor føring over styr mod Panthers

Danskerne i NHL havde en decideret dårlig dag med nederlag til Lars Eller, Bjorkstrand og Frederik Andersen.




01. december 2021 kl. 04:37 Af Ritzau

Washington Capitals var tilsyneladende på sikker kurs mod en sejr ude mod Florida Panthers, da holdet efter de første to perioder førte med 4-1.

Blandt andet på et mål af holdets danske spiller, Lars Eller.

Men Panthers bed fra sig i tredje periode og leverede et stort comeback ved at vinde opgøret 5-4 efter fire scoringer i træk.

Sejrsmålet faldt, da der resterede 14,4 sekunders spilletid af tredje periode, hvor Panthers i alt havde 26 skudforsøg på mål mod Capitals' to.

Hos Washington Capitals havde den 36-årige russer Alex Ovechkin mulighed for at komme op på 750 mål i sin NHL-karriere, men for en gangs skyld var han ikke blandt målscorerne.

Annonce

Lars Eller bragte Capitals foran 3-1 i anden periode, da han skøjtede rundt om en forsvarspiller og med et baghåndsskud sendte pucken i mål.

Florida Panthers fortrænger med sejren Washington Capitals fra førstepladsen i Eastern Conference. Begge hold har 33 point, men Panthers har med 22 kampe spillet en færre end Capitals.

Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets havde også en skuffende udekamp mod Nashville Predators, som vandt 6-0. Svenskeren Filip Forsberg scorede fire mål for Nashville.

Bedre gik det ikke for målmand Frederik Andersen. Danskeren har været en af de bærende spillere for Carolina Hurricanes i denne sæson, men i tirsdagens runde tabte Hurricanes 1-4 til Dallas Stars.




KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE