cookie-og-privatlivspolitik
Specialagent Michael McPherson fortalte onsdag om fundet af ligdele i Florida i forbindelse med sagen om drabet på Gabby Petito.
Specialagent Michael McPherson fortalte onsdag om fundet af ligdele i Florida i forbindelse med sagen om drabet på Gabby Petito.
Foto: Mark Taylor/Ritzau Scanpix

Udland

Amerikansk politi finder ligdele i sag om drab på 22-årig

En 23-årig mand har været eftersøgt, siden hans forlovede, Gabby Petito, blev fundet dræbt 19. september.
21. oktober 2021 kl. 08:44 Af Ritzau

En opsigtsvækkende drabssag fra USA har taget en ny drejning, godt en måned efter at den 22-årige rejseblogger Gabby Petito blev fundet dræbt.

Efterforskere fandt onsdag således ligdele i vildmarken i delstaten Florida.

Ligdelene mistænkes at kunne stamme fra Petitos forlovede, 23-årige Brian Laundrie, der har været forsvundet siden drabet.

Laundrie har været mål for en omfattende menneskejagt.

- Tidligere i dag fandt efterforskere, hvad der ser ud til at være ligdele sammen med personlige ejendele, blandt andet en rygsæk og en notesblok, der tilhører Brian Laundrie, siger Michael McPherson, der står i spidsen for FBI's kontor i Tampa i Florida, til det amerikanske medie NBC News.

Annonce

Det er ikke officielt bekræftet, om ligdelene tilhører Brian Laundrie.

Petito blev fundet 19. september i en skov i delstaten Wyoming. En retsmediciner har fastslået, at hun døde af "strangulering med hænderne".

Det unge kærestepar var på roadtrip tværs gennem USA, inden Brian Laundrie 1. september vendte hjem til sine forældre i North Port i Florida uden sin forlovede. Parret boede sammen hos Laundries forældre.

Forældrene oplyste senere, at Laundrie tog på vandretur i midten af september og ikke er vendt tilbage siden. Det skriver NBC.

Gabby Petito dokumenterede parrets rejse gennem blandt andet Kansas, Colorado og Utah via billeder og videoer på sociale medier.

Annonce

Hendes sidste opslag var på Instagram den 25. august. Det var også den sidste dag, hvor hun talte i telefon med sin mor.

Politiet i Utah offentliggjorde i september en video fra et møde med Petito og Laundrie den 12. august. Her beskriver Gabby Petito over for betjente et voldsomt skænderi, som kæresteparret havde tidligere på dagen.

Petito og Laundrie tog afsted på deres rejse i juli fra New York.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE