cookie-og-privatlivspolitik
Politi i Oppenau i ddet sydvestlige Tyskland er i gang med en storstilet aktion for at finde en 31-årig mand, der har tvunget fire politifolk til at aflevere deres tjenestevåben til ham.
Politi i Oppenau i ddet sydvestlige Tyskland er i gang med en storstilet aktion for at finde en 31-årig mand, der har tvunget fire politifolk til at aflevere deres tjenestevåben til ham.
Foto: Sven Kohls/Sdmg/Ritzau Scanpix

Udland

Bevæbnet mand jages i tysk skov af 100 politifolk

En 31-årig mand er centrum for stor politijagt med helikoptere, hunde og specialstyrker i en tysk skov.
13. juli 2020 kl. 17:18 Af Ritzau

Annonce

Tysk politi jager for anden dag i træk en 31-årig hjemløs mand i en intensiv politijagt i skovene i Oppenau i det sydvestlige Tyskland.

Den 31-årige overmandede fire politifolk og stjal deres tjenestevåben. Han er klædt i kampuniform og er bevæbnet med bue og pil - foruden de tjenestevåben, han formodes at have taget med sig.

Omkring 100 politifolk er i gang med at finkæmme Schwarzwald-skoven tæt ved grænsen til Frankrig. Det sker ved hjælp af helikoptere, hunde og specialstyrker.

Manden beskrives som psykisk ustabil. Politiet beder folk undgå at komme i nærheden af ham.

Beboere i området er blevet opfordret til at holde sig indendørs. Hvis de bevæger sig ud, skal de passe på med at samle blaffere op, advarer politiet.

Politiet har offentliggjort et foto af den 31-årige. Han er i forvejen kendt af politiet for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse.

Ifølge avisen Bild har han også siddet i fængsel for at have skudt sin kæreste med bue og pil.

Jagten på ham begyndte søndag. Her blev fire politifolk sendt til et sted i skoven, efter at de havde fået en anmeldelse om en mand, der opførte sig mistænkeligt.

Da politiet fandt ham, samarbejdede han først. Men pludselig trak han en pistol og rettede den mod betjentene.

De havde ikke andet valg end at reagere på situationen og lægge deres våben fra sig, som manden beordrede dem til, siger en talsmand for politiet til Bild.

Derpå forsvandt manden fra stedet.

Bild skriver, at manden har boet i lokalområdet i tre år, men han blev smidt ud fra sit lejemål for et år siden, efter at han ikke havde betalt husleje. Dengang blev der fundet flere benzindunke og våben i hans lejlighed.

Siden da menes han at have boet i sin bil.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce