cookie-og-privatlivspolitik
Virginia Giuffre ses her sammen med sin advokat i forbindelse med sagen mod Jeffrey Epstein. Epstein tilstod i 2008 at have betalt en mindreårig kvinde for seksuelle tjenester. Han hængte sig i Manhattan Correctional Center i august før en ny retssag om menneskehandel og overgreb på mindreårige.
Virginia Giuffre ses her sammen med sin advokat i forbindelse med sagen mod Jeffrey Epstein. Epstein tilstod i 2008 at have betalt en mindreårig kvinde for seksuelle tjenester. Han hængte sig i Manhattan Correctional Center i august før en ny retssag om menneskehandel og overgreb på mindreårige.
Foto: Shannon Stapleton/Reuters

Udland

Nye anklager mod britisk prins: Han ved hvad der skete

En amerikansk kvinde hævder at være blevet bragt til Storbritannien som 17-årig for at have samleje med prins.
02. december 2019 kl. 18:38 Af Ritzau

Annonce

Den amerikanske kvinde Virginia Giuffre, der hævder at være blevet tvunget til at have samleje med den britiske prins Andrew, beder offentligheden i Storbritannien om "ikke at acceptere, hvad der er sket".

Det sker i et interview med det britiske medie BBC.

Kvinden beder desuden det britiske folk om at "stå ved hendes side".

Prins Andrew har afvist nogen form for seksuel kontakt til kvinden.

Han siger samtidig, at han ikke husker at have taget et billede, som ellers tilsyneladende viser prinsen stå med armen rundt om hende.

Men den forklaring køber Virginia Giuffre ikke.

- Der er folk, der bliver ved med at finde på latterlige undskyldninger, som at hans arm er forlænget, eller at billedet er redigeret.

- Det er noget vrøvl. Han ved, hvad der skete, og jeg ved, hvad der skete. Og kun én af os fortæller sandheden, siger hun til BBC.

Virginia Giuffre, der tidligere hed Roberts til efternavn, hævder, at hun som 17-årig blev holdt som sexslave af den afdøde rigmand Jeffrey Epstein.

Hun skal være blevet bragt til Storbritannien i 2001 for at have samleje med prins Andrew. Det siger hun i interviewet med BBC.

Interviewet er optaget inden et nyligt interview med prins Andrew på BBC.

Her fremhævede prinsen blandt andet, at kvinden beskyldte ham for at have svedt meget, mens de to dansede sammen.

- Der er et lille problem med sveden, fordi jeg har en besynderlig medicinsk lidelse, som består i, at jeg ikke svedte på det tidspunkt (...) fordi jeg havde fået det, jeg vil beskrive som en overdosis af adrenalin i Falklandskrigen, da jeg blev beskudt. Det var næsten umuligt for mig at svede, sagde han.

I det nye interview med Virginia Giuffre gentager hun dog sin historie.

- Det var forfærdeligt, og han svedte ud over mig. Hans sved var nærmest som regn ud over det hele, og det var bare klamt. Men jeg vidste, at jeg blev nødt til at gøre ham glad, siger hun til BBC.

Interviewet sendes i sin fulde længde klokken 22 mandag aften dansk tid.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce