cookie-og-privatlivspolitik
Jeanette og de andre piger hos Blomsterbørn er klar til at binde "tak-buketter" til Ugeavisens læsere.
Jeanette og de andre piger hos Blomsterbørn er klar til at binde "tak-buketter" til Ugeavisens læsere.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

- En kæmpe tak for din store hjælp!

Igennem Ugeavisen kan du nominere en person, der har været dig en stor hjælp under corona-tiden. De kommende uger finder vi en heldig vinder af en smuk buket fra Blomsterbørn i Nykøbing, som kan gives til vedkommende med "tak for hjælpen!".
19. januar 2021 kl. 08:08 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GULDBORGSUND Lockdown, selv-isolation, karantæne... er bare nogle af de ting, der har fyldt meget i det seneste års tid. Coronaens indtog i Danmark og de medfølgende restriktioner har tvunget os til at leve på en anden måde, og mange har haft brug for hjælp til at oprette en forholdsvis normal hverdag.

Heldigvis har det været en positiv tendens i det danske samfund, at vi er "rykket tættere sammen i bussen", og mange har rakt en hånd ud til dem, der har haft brug for hjælp - måske til indkøb, hente apotekervarer, passe børn, lave mad, gå med hunden og så videre.

Alle disse hverdagens helte vil vi gerne i de kommende uger sætte fokus på her i Ugeavisen i samarbejde med Blomsterbørn i Nykøbing.

- Vi vil gerne være med til at bringe lidt glæde i denne grå tid, hvor det desværre ser ud til, at vi bliver nødt til at holde ud lidt endnu, inden vi kan nærme os normale tilstande igen. Lige som vi oplevede under forårets lock down, er det tydeligt at mærke, at folk ønsker at sende en opmuntring til nogle, de har kær. Mange gør det igennem Interflora, som vi samarbejder med i butikkerne (i Nykøbing og Maribo). Og derved kan man jo også medsende en god flaske rødvin, lidt chokolade eller noget andet velsmagende. På mange kort har vi skrevet "Når nu ikke vi kan ses!", og sådan er det jo desværre... - der har over årets været rigitg mange aflysninger, lyder det fra indehaver Pernille Høngaard Pedersen.


Sådan gør du!

Kender du en, der fortjener en stor tak for hjælpen under corona-tiden, kan du med Ugeavisen vinde en buket til en værdi á 250 kroner fra Blomsterbørn til vedkommende. Alle nomineringer er velkomne - uanset om det handler om en fast aftale eller om det "bare" er en enkelt håndsrækning, der har gjort dig glad og taknemmelig.

Annonce

Du skal sende os din nominering på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk, og den skal indeholde en kort begrundelse og navn på modtager. Vi finder en heldig vinder hver torsdag klokken 10. Det er en betingelse, at nomineringen må offentliggøres i avisen og på vores Facebook-side, og at enten du selv eller modtager vil medvirke på et foto samme steder. Alle besvarelser kommer i den samlede pulje, hvorfra der findes en vinder om ugen de kommende uger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE