Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

- En kæmpe tak for din store hjælp!

Jeanette og de andre piger hos Blomsterbørn er klar til at binde "tak-buketter" til Ugeavisens læsere. Foto: Flemming Keith Karlsen

Igennem Ugeavisen kan du nominere en person, der har været dig en stor hjælp under corona-tiden. De kommende uger finder vi en heldig vinder af en smuk buket fra Blomsterbørn i Nykøbing, som kan gives til vedkommende med "tak for hjælpen!".

GULDBORGSUND Lockdown, selv-isolation, karantæne... er bare nogle af de ting, der har fyldt meget i det seneste års tid. Coronaens indtog i Danmark og de medfølgende restriktioner har tvunget os til at leve på en anden måde, og mange har haft brug for hjælp til at oprette en forholdsvis normal hverdag.

Heldigvis har det været en positiv tendens i det danske samfund, at vi er "rykket tættere sammen i bussen", og mange har rakt en hånd ud til dem, der har haft brug for hjælp - måske til indkøb, hente apotekervarer, passe børn, lave mad, gå med hunden og så videre.

Alle disse hverdagens helte vil vi gerne i de kommende uger sætte fokus på her i Ugeavisen i samarbejde med Blomsterbørn i Nykøbing.

- Vi vil gerne være med til at bringe lidt glæde i denne grå tid, hvor det desværre ser ud til, at vi bliver nødt til at holde ud lidt endnu, inden vi kan nærme os normale tilstande igen. Lige som vi oplevede under forårets lock down, er det tydeligt at mærke, at folk ønsker at sende en opmuntring til nogle, de har kær. Mange gør det igennem Interflora, som vi samarbejder med i butikkerne (i Nykøbing og Maribo). Og derved kan man jo også medsende en god flaske rødvin, lidt chokolade eller noget andet velsmagende. På mange kort har vi skrevet "Når nu ikke vi kan ses!", og sådan er det jo desværre... - der har over årets været rigitg mange aflysninger, lyder det fra indehaver Pernille Høngaard Pedersen.

Sådan gør du!

Kender du en, der fortjener en stor tak for hjælpen under corona-tiden, kan du med Ugeavisen vinde en buket til en værdi á 250 kroner fra Blomsterbørn til vedkommende. Alle nomineringer er velkomne - uanset om det handler om en fast aftale eller om det "bare" er en enkelt håndsrækning, der har gjort dig glad og taknemmelig.

Du skal sende os din nominering på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk, og den skal indeholde en kort begrundelse og navn på modtager. Vi finder en heldig vinder hver torsdag klokken 10. Det er en betingelse, at nomineringen må offentliggøres i avisen og på vores Facebook-side, og at enten du selv eller modtager vil medvirke på et foto samme steder. Alle besvarelser kommer i den samlede pulje, hvorfra der findes en vinder om ugen de kommende uger.

  • Jeanette og de andre piger hos Blomsterbørn er klar til at binde "tak-buketter" til Ugeavisens læsere. Foto: Flemming Keith Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
112

Kødtyv vendte tilbage - og så blev han anholdt

Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles