cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band's medlemmer skal have nye jakker. Disse havde bestyrelsen med ud til medlemmerne sammen med goodiebags, så størrelserne kunne prøves.
Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band's medlemmer skal have nye jakker. Disse havde bestyrelsen med ud til medlemmerne sammen med goodiebags, så størrelserne kunne prøves.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

- Glædeligt at hilse på alle igen!

Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band's medlemmer fik besøg og goodiebags.
26. februar 2021 kl. 06:52 Af Manfred Sørensen

LOLLAND-FALSTER Også i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band er man ramt af corona-nedlukning. Medlemmerne kan ikke mødes, spille sammen eller optræde.

Det fik forleden bestyrelsen i korpset til at pakke masser af goodiebags med slik, chips, sodavand, en fastelavnsbolle og en lille hilsen.

- En hilsen om at vi savner at kunne mødes og spille sammen allesammen, lyder det fra orkesterleder Brigitte Zeuthen Larsen, der så sammen med fem andre drog rundt på tur til alle medlemmerne.med de færdigpakkede goodiebags.

- Det var en krævende planlægning, hvor vi skulle ud på tre ruter. Korpsets medlemmer er nemlig fordelt vidt rundt omkring. Men vi gjorde det gerne og det bragte vildt meget glæde at hilse på dem alle igen, fortæller Brigitte Zeuthen Larsen og understreger, at medlemmerne havde fået en meddelelse om ankomsten.

- Så flere steder var vi ventet med spænding. Virkelig en fantastisk dag,tilføjer hun.

Annonce

I samme besøg skulle alle medlemmerne prøve en ny Hummel-jakke, som bliver en gave til alle i forbindelse med Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band's 60 års fødselsdag senere i år.

- Der er tale om en fritidsjakke med vores logo, som gerne skulle bruges, når vi er ude til diverse arrangementervsamt i fritiden, oplyser Brigitte Zeuthen Larsen.

Der bliver i bestyrelsen arbejdet på højtryk med logoet til jakken, der gerne skulle være klar til alle medlemmer, når de endelig må mødes, optræde og spille sammen igen.

- Vi ser meget frem til at skulle fejre vores 60 års fødselsdag 23 oktober, slutter orkesterlederen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE