cookie-og-privatlivspolitik
Brian Wiberg Andersen fik overrakt gavekortet af event- og projektkoordinator i Vores Nykøbing, Mathilde Jespersen, og bladchef på Ugeavisen, Lars Henriksen.
Brian Wiberg Andersen fik overrakt gavekortet af event- og projektkoordinator i Vores Nykøbing, Mathilde Jespersen, og bladchef på Ugeavisen, Lars Henriksen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

- Jeg turde slet ikke tro på det!

Heldet var med Brian Wiberg Andersen fra Nykøbing, da der skulle trækkes lod i vores EM-læserkonkurrence blandt de 14, der havde forudset Italien som europamester.
28. juli 2021 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Det blev Brian Wiberg Andersen fra Nykøbing, der scorede præmien, et gavekort på 3.000 kroner, i Vores Nykøbing og Ugeavisens store læserkonkurrence vi søsatte i forbindelse med EM i fodbold.

Brian var en af de 14 læsere, der havde Italien som vinder af finalen og dermed EM-titlen, og i forbindelse med den nødvendige lodtrækning blev Brian altså i den grad tilsmilet af Lykkens Pamfilius.

- Jeg turde slet ikke tro på det og blev enormt overrasket, da jeg blev ringet op fra jer. Men det er jo bare så skønt, lyder det fra Brian, der er ikke blot er vild med fodbold men det meste sport.

- Jeg har også i sin tid selv spillet fodbold i Rødby Boldklub og badminton. Godt nok kun på sekundplan, fortæller han.

Med hensyn til hvad Vores Nykøbing gavekortet på 3000 kroner nu skal bruges til svarer han:

Annonce

- Der er jo ingen grund til at fyre så mange penge af på én gang. Men lidt tøj skal jeg da nok have og så måske ud at spise med familie, afslører han.

Vores Nykøbing og Ugeavisen takker de mange læsere, der deltog i konkurrencen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE