cookie-og-privatlivspolitik
Gågadefesten i Stubbekøbing er et tilløbsstykke. Både mange lokale og turister kigger forbi og hygger sig i Stubbekøbing.
Gågadefesten i Stubbekøbing er et tilløbsstykke. Både mange lokale og turister kigger forbi og hygger sig i Stubbekøbing.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

- Kom med dine lopper!

Lørdag 3. juli bliver der igen Gågadefest i Stubbekøbing. Stubbekøbing Erhvervsforening opfordrer loppefolket til at dukke op. Men de er også velkommen alle andre lørdage i løbet af sommeren.
06. juni 2021 kl. 08:28 Af Manfred Sørensen

STUBBEKØBING I mange år har der været tradition for Gågadefest i Stubbekøbing i begyndelsen af juli - med undtagelse af sidste år, hvor arrangementet grundet covid-19 blev flyttet til lørdag 22. august.

I år finder festen i Vestergade sted lørdag 3. juli, og formand for Stubbekøbing Erhvervsforening, Birgitte Mammen, er i fuld gang med planlægningen.

- Der bliver morgenbord fra klokken 9, livemusik hele dagen med blandt andet jazz om eftermiddagen og ikke mindst masser af gode tilbud i forretningerne, afslører Birgitte Mammen.

Hun håber også på, at rigtig mange loppefolk har lyst til at dukke op den dag og sælge deres varer.

- Men det er ikke kun til Gågadefesten lørdag 3. juli vi håber på stor tilslutning af loppefolk. Vi opfordrer nemlig loppefolket til også at stille deres boder op i Vestergade alle andre lørdage i løbet af sommeren. Alle er meget velkommen, lyder opfordringen fra formanden.

Annonce

Gågadefesten lokker hvert årt igtig mange menesker til - både lokale og turister.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE