cookie-og-privatlivspolitik
Karen-Marie Lillelund zoomer helt ind på de sjove små historier og eksempler, der får vores verden til at vælte og humøret til at bryde sammen.
Karen-Marie Lillelund zoomer helt ind på de sjove små historier og eksempler, der får vores verden til at vælte og humøret til at bryde sammen.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

- Slap af, grin bare lidt af det ...

Karen-Marie Lillelund indtager Nykøbing F. Teater 5. marts med en omgang Humør-Spa.
02. februar 2020 kl. 06:37 Af Manfred Sørensen

Annonce

Der venter publikum en helt speciel oplevelse, når Karen-Marie Lillelund - "Humor-aktivist" med parolen "dårligt humør skal ikke ødelægge vores dag", inviterer til Humør-Spa på Nykøbing F. teater 5. marts. Hverdagen er faretruende fyldt med andres dårlige bilkørsel, ventetider, uforståelig nem-id og spontant besøg fra venner, når vi ikke har handlet ind eller gjort rent.

- Slap af, grin nu bare lidt af det ... det er der brug for. Det er tid nu inden det er for sent. Humøret har det svært i disse år og det skal tilbage på landkortet. Vi skal have større bevidsthed om de signaler vi sender og ikke mindst overkomme dem vi modtager, siger hun.

Karen-Marie Lillelund zoomer helt ind på de sjove små historier og eksempler, der får vores verden til at vælte og humøret til at bryde sammen. "Hvornår er der mad?" lyder der fra en afkrog af huset.

- Hvorfor spørger de mig, jeg mener ikke at jeg har søgt jobbet som kok her i huset ...

Karen-Marie lillelund's tirsdags tosserier ses af mere end 40.000 følgere på facebook.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce