cookie-og-privatlivspolitik
André Andersen fra Vores Nykøbing er taknemmelig for John Oles og Lasses nye tiltag.
André Andersen fra Vores Nykøbing er taknemmelig for John Oles og Lasses nye tiltag.
Foto: Katrine Sabroe Christensen

Ugeavisen Guldborgsund

- Vi vil gerne støtte op om byen

Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen giver et gavekort på 1.000 kroner til Vores Nykøbing til alle, der sætter deres hus til salg.
13. januar 2021 kl. 06:02 Af Katrine Sabroe Christensen

GULDBORGSUND I skrivende stund er der tomme gader i Nykøbing by, og det er - ikke mindst nu, en meget udfordrende tid for blandt andet detailbranchen på grund af den tvungne nedlukning. 2020 blev et meget svært år for mange brancher, men der har været fuld fart på ejendomsmæglerne, hvor mange gerne vil sælge, og måske endnu flere gerne vil købe. Ikke mindst hos ejendomsmæglerne John Ole Hansen og Lasse Øster Dalsgaard i Tværgade i Nykøbing er det gået stærkt.

Så her i årets første måneder er de klar med en lille gimmick, der kommer byens butikker tilgode.

- 2020 har været et fantastisk år for os, hvor vi solgte 200 ejendomme - det er det højeste antal salg nogensinde. Det er ikke mindst sommerhusene, der er "gået amok", men markedet for flexboliger er også på vej frem - rigtig mange drømmer om det "lille hus på landet", og så kan det gøres til en fornuftig rente. De penge, der ikke kan bruges på årets udenlandsrejse, kan måske bruges som indskud, fortæller ejendomsmægler John Ole Hansen.

- Og det har gjort, at vi rigtig gerne vil have flere huse til salg, så vi har forskellige valgmuligheder, vi kan præsentere for kunderne - for det går størkt på markedet. Derfor har vi lavet et samarbejde med Vores Nykøbing, og det går ud på, at hvis man her i årets første tre måneder sætter sit hus til salg hos os, så udløser det et gavekort til Vores Nykøbing på 1.000 kroner. På den måde kan vi give lidt tilbage til byen igen, når butikkerne kan åbne igen. Vi vil rigtig gerne støtte op om byen, tilføjer Lasse Øster Dalsgaard.

Tiltaget bliver selvfølgelig budt velkommen hos Vores Nykøbing.

Annonce

- Vi er utrolig glade for, at et af vores medlemmer, vi har haft i mange år, gerne vil støtte op om resten af byen. Det er vigtigt for begge parter, at vi kan tilbyde en attraktiv og levende by, hvor folk har lyst til at bosætte sig. I Vores Nykøbing synes vi jo, at vores lokalområde har utrolig meget godt at byde på - mange spændende specialbutikker, gode spisesteder, et rigt foreningsliv og så videre, og dertil kommer jo vores nære tilknytning til sommerlandet, hvor Marielyst kan tilbyde Danmarks bedste badestrand og er hyggeligt sommerhusmiljø. Vi venter utålmodigt på, at vi kommer om på "den anden side", lyder det fra André Andersen fra Vores Nykøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE