cookie-og-privatlivspolitik
Farmaconom Signe Larsen og Føtex-varehuschef Christian Thomsen er fredag klar til markere 1-års fødsesldagen for Svane Apoteks filial i varehuset i Sundby.
Farmaconom Signe Larsen og Føtex-varehuschef Christian Thomsen er fredag klar til markere 1-års fødsesldagen for Svane Apoteks filial i varehuset i Sundby.
Foto: Kim Pajor

Ugeavisen Guldborgsund

1-års fødselsdag for filial

Svane Apotek Slotsbryggens initiativ med en filial i Føtex i Guldborgsundcentret har været en succes fra dag ét.
03. juni 2021 kl. 06:24 Af Manfred Sørensen

SUNDBY L. Det er nu et år siden apoteker Betina Kjær Hansen fra Svane Apotek Slotsbryggen åbnede en filial i Føtex i Guldborgsundcentret.

Og filialen i det store varehus i Sundby L. har været en succes lige fra dag ét.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod - både fra kunderne og alle i Føtex. Vi har rigeligt at se til med masser af ekspeditioner. At vi ligger i Føtex har givet os kunder fra både Nakskov, Rødby og Vordingborg, og mange har da også givet udtryk for, at de er glade for, at det er muligt at handle apoteksvarer her i Føtex. Det gælder både for de ting man kan købe uden recept og de receptpligtige, fortæller farmaconom Signe Larsen, der har det daglige ansvar i filialen.

- Og ligesom vores afdeling på Slotsbryggen har vi også en robot, der lynhurtigt finder medicinen, understreger Signe Larsen.

1-års fødselsdagen markeres på fredag med flag og balloner i hele varehuset, ligesom der vil være gode fødselsdagstilbud både her og i Svane Aoptek på Slotsbryggen.

Annonce

- Der skal selvfølgelig også være noget for de mindste, så i samarbejde med Føtex laver vi en skattejagt i hele varehuset, afslører Signe Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE