cookie-og-privatlivspolitik
Carsten Guzek og Kim Nielsen fra Colorflex med den store check.

2

Billeder

Carsten Guzek og Kim Nielsen fra Colorflex med den store check.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

10.000 kroner på højkant

Colorflex i Nykøbing fejrer 10-års jubilæum. Sammen med Ugeavisen udlodder firmaet et gavekort på 10.000 kroner til sprøjtelakering af valgfrie emner.
07. februar 2020 kl. 06:06 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I de senere år er vores fokus på CO2-venlige løsninger vokset. Mange er aktive for at forhindre unødigt fødevarespild, og genbrugsbutikker og loppemarkeder trives i stor stil.

Også når det gælder indretning af boligen og renovering af hjemmet, træffes der besparende beslutninger. Og det er blandt andet her, at Colorflex på Skovalleen i Nykøbing kommer ind i billedet.

- Der er rigtig mange ting, man med stor fordel kan omlakere med et særdeles godt resultat. Så hvorfor kassere det man har og er glad for, hvis det kan genbruges, spørger Jan H. Larsen, indehaver af Colorflex.

Han påpeger, at det er rigtig mange ting, der bliver som nyt i firmaets sprøjtekabine, der styres af maler Kim Nielsen, der har mange års erfaring på området.

- Der er uendeligt mange muligheder for at at friske sit hjem eller kontor op til forholdsvis lave omkostninger. Enten for dagligt at nyde det flotte resultat, men måske også i salgsmæssigt øjemed - for derved at hæve prisen eller at gøre det lettere salgsbart, understreger Kim Nielsen.


"Nyt køkken"

En stor besparelse kan der for eksempel være at hente på et køkken.

- Køkkenlågerne bliver ikke blot omlakeret, men også spartlet ud for ridser og huller, og herefter kan der udskiftes greb eller håndtag. Samtidig kan langt de fleste nemt klare af- og påmontering, og derved spare en del penge, tilføjer han.

Man kan selvfølgelig også være med til at redesigne emner med stor affektionsværdi eller omlakere designmøbler. Sidste nye mode er lakering af børnemøbler, der er tegnet på. På den måde bevares børnetegningerne til evig tid.


Konkurrence

Sammen med Ugeavisen udlodder Colorflex et gavekort på 10.000 kroner til sprøjtelakering i anledning af firmaets 10 års jubilæum. Du deltager i konkurrencen ved at udfylde kuponen eller indsende dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest mandag 2. marts klokken 12. Gavekortet gælder i 2020.

Du kan også klippe hjørnet af kuponen. Den fungerer som voucher, der udløser en rabat på 10 procent rabat på sprøjtelakering hos Colorflex.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce