cookie-og-privatlivspolitik
1. januar var det efterhånden 15 år siden, at slagter Klaus Ove Pedersen overtog Maglebrænde Slagterforretning med adresse på Østerbro 2 efter sin far Karl Ove Pedersen.
1. januar var det efterhånden 15 år siden, at slagter Klaus Ove Pedersen overtog Maglebrænde Slagterforretning med adresse på Østerbro 2 efter sin far Karl Ove Pedersen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

15 år ved roret i slagterforretning

Klaus Ove Pedersen er 3. generations-ejer af Maglebrænde Slagterforretning.
09. januar 2021 kl. 10:01 Af Manfred Sørensen

MAGLEBRÆNDE 1. januar var det efterhånden 15 år siden, at slagter Klaus Ove Pedersen overtog Maglebrænde Slagterforretning med adresse på Østerbro 2 efter sin far Karl Ove Pedersen.

Klaus Ove Pedersen beskæftiger udover sig selv tre slagtersvende, ligesom hans mor Bente giver et nap med i forretningen. Klaus og co. betjener et stort opland på Lolland-Falster og Sydsjælland samt mange turister og sommerhusejer.

Det drejer sig om et stort udvalg af både grisekød, oksekød, lam og hest.

- Vi har rigelig at se til, og ikke mindst i den seneste tid med jul og nytår har der været travlt, fortæller Klaus Ove Pedersen, der er 54 år og blev uddannet slagter i 1986.

Han er 3. generation-ejer af Maglebrænde Slagterforretning, der oprindeligt blev grundlagt af Alfred Pedersen i 1930'erne i bygninger, hvor der i dag er selskabslokaler - på Nykøbingvej 89 i Maglebrænde.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE