cookie-og-privatlivspolitik
Martin Stanley Quaife og hustruen Lea Quaife overtog i 2011 Annes Fisk, der nu har 25 år på bagen.
Martin Stanley Quaife og hustruen Lea Quaife overtog i 2011 Annes Fisk, der nu har 25 år på bagen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

25 år med Annes Fisk

Det hele startede på Enighedsvej tilbage i 1995.
18. december 2020 kl. 09:12 Af Manfred Sørensen

NYKØBING 13. december 1995 slog Anne Hansen og gemalen Jørgen Bech, der dengang var henholdsvis 50 og 47 år, dørene op til fiskeforretningen Annes Fisk.

De to havde ofte talt om, at få deres eget, mens de arbejde på færgerne som henholdsvis smørrebrødsjomfru og kok.

- De tre første år var drøje. Det tager virkelig tid at bygge en forretning op, for når man laver noget nyt, bliver det mødt med skepsis. Jeg blev ved, fordi jeg troede på det, og det er jeg glad for i dag. men det var hårdt, sagde Anne Hansen til Folketidende i 2001, altså seks år efter åbningen.

I 2003 flyttede Annes Fisk så fra Østerbro til Sjællandsgade på havnen, hvor man overtog fiskehandler Boesens lokaler.

Otte år senere, april 2011, mente Anne og Jørgen så, at tiden var inde til at gå på pension og dermed et generationsskifte.

Annonce

Det blev Martin Stanley Quaife og hustruen Lea Quaife, der tog over. Martin havde på det tidspunkt været hos Annes Fisk i fem år og kendte stedet, branchen og ikke mindst kunderne.

- Selv om vi arbejder rigtig mange timer og det er slidsomt, så elsker vi det. Det er vores livsstil, lyder det fra Martin Stanley Quaife, der i anledningen af 25-års jubilæet er klar med en række tilbud, som man blandt andet kan finde her i avisen. Udover det er nogle kundekonkurrencer på facebook.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE