cookie-og-privatlivspolitik
Karina Bentsen byder på gode tilbud og bobler i løbet af ugen.
Karina Bentsen byder på gode tilbud og bobler i løbet af ugen.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

25 år som selvstændig

Frisør Karina Bentsen fejrer jubilæum med stærke tilbud hele ugen.
23. november 2021 kl. 06:21 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Karina Bentsens rejse som selvstændig har budt på mange gode oplevelser, og butik på flere adresser i byen. I denne uge kan hun fejre 25 års jubilæum som selvstændig.

Det hele startede i 1996, hvor hun købte "Den Blå Salon" på Gaabensevej. Derefter fik hun salon i den gamle Kaffe Jepsen i Langgade, og efter et par år i Langgade gik turen til det nye byggeri på Slotsbryggen.

Efter tre år ved vandet på Slotsbryggen, trak det pulveriserede byliv igen og butikken flyttede igen tilbage til bymidten, denne gang midt på gå-gaden i de meget charmerede lokaler på Østergågade 9. Her ligger butikken den dag i dag, og tæller i dag to frisører og to elever.

- Jeg har siden, jeg var seks år vidst, at jeg skulle være frisør, og selv efter 25 år som selvstændig brænder jeg stadigvæk for at udvikle mig selv, mine ansatte og butikken. Vi tager på mange kurser for at holde os opdateret i de nyeste teknikker og trends - det synes jeg er vigtigt. Jeg brænder også for at have elever i min butik. Jeg synes, det er spændende at dele ud af min viden og erfaring, og omvendt giver de også mig en masse nye input. Salonen er i dag et helt andet sted, end da jeg startede. I dag vægter jeg højt, at vi har god tid til hver enkelt kunde, og vi bruger meget tid på at rådgive om både hår, pleje og stylingsprodukter. Det er vigtigt at vide, hvordan man skal style sit hår. Butikken forhandler lækre kvalitets produkter fra anerkendte brands som Kérastase, Shu uemura og Bumble & Bumble. Desuden forhandles også hårbørster fra Maison Person og Cloude Nine føn og glattejern, fortæller Karina Bentsen.

Jubilæet fejres med en masse stærke tilbud i butikken hele ugen - Black Week. Desuden byder Karina Bentsen på bobler og snacks i butikken hele ugen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE