cookie-og-privatlivspolitik
Købmand Henrik Jensen foran Coma i Horreby, hvor det hele startede for 30 år siden.
Købmand Henrik Jensen foran Coma i Horreby, hvor det hele startede for 30 år siden.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

30 år med dagligvarer i Horreby

Det hele startede i 1991 som Supra....
02. december 2021 kl. 07:34 Af Manfred Sørensen

HORREBY I denne uge er det 30 år siden, at købmand Børge Jensen åbnede dagligvarebutikken Supra i Horreby. Ved sin side havde han sønnen Henrik.

Sidenhen er butikken på Nykøbingvej 177 blevet til Coma og Børge er stoppet, men Henrik er, selv om han ikke har sin daglige gang i butikken, indehaveren.

Købmand Henrik Jensen har nemlig udover Horreby-butikken også Coma i henholdsvis Idestrup, Marrebæk og Holeby.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at de private dagligvarebutikker i de små byer og landsbyerne har det svært og i mange tilfælde må lukke. Derfor er jeg da også både glad og stolt over, at det kan lykkes for os at have hele fire butikker kørende i relativt små byer, lyder det fra Henrik Jensen, der selv befinder sig i Idestrup-forretningen, som faktisk tidligere på året kunne fejre 20 års fødselsdag.

De 30 år i Horreby skal naturligvis markeres og det skal komme kunderne til gode.

Annonce

Således er Henrik og co. klar med en lang række tilbud - i alle butikker - med priser som man kørte med for 30 år siden, altså i 1991.

Vi kan blandt andet nævne 5 x 1200 gram Kyllinger Rose frost til 99 kroner Fra tirsdag til søndag og Ceres Juleøl, der lørdag og søndag sælges til 9,95 kroner.

Se de øvrige fødselsdagstilbud i Comas annonce andetsteds her i avisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE