cookie-og-privatlivspolitik
Ejendomsmægler Dennis Frederiksen fra Danbolig i Nykøbing F. er nu klar til at sælge 31 byggegrunde, der ligger her på Egehegnet.
Ejendomsmægler Dennis Frederiksen fra Danbolig i Nykøbing F. er nu klar til at sælge 31 byggegrunde, der ligger her på Egehegnet.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

31 byggegrunde til salg

Danbolig Nykøbing F. sælger byggemodne grunde for Det Classenske Fideicommis på Egehegnet ved Hamborgskoven.
04. april 2021 kl. 09:04 Af Manfred Sørensen

NYKØBING 31 byggegrunde ved Egehegnet ved Sundby L. på den vestlige del af ved Hamborgskoven er nu sat til salg af Det Classenske Fideicommis, der ejer udstykningen.

- Der er tale om byggemodne grunde i størrelserne 900 til 1.100 kvadratmeter, fortæller ejendomsmægler Dennis Frederiksen fra Danbolig i Nykøbing F., der varetager salget for Det Classenske Fideicommis.

Byggemoden vil sige, at der er anlagt veje, kloakeret, fremført vand og el med videre.

At området med skov og Guldborgsund lige i nærheden er populært for nybyggere understreges af, at de 60 grunde på den østlige side af Hamborgskoven næsten alle er solgt.

- Der er vel kun fire-fem stykker tilbage, lyder det fra Dennis Frederiksen, der oplyser, at de nye 31 grunde sælges til priser fra 450.000 kroner, hvortil køberen så skal lægge tilslutningsudgift.

Annonce

Vil man vide mere om byggegrundene kan man kontakte Danbolig Nykøbing F. i Slotsgade 10 - telefon 5484 2990.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE