cookie-og-privatlivspolitik
Helen Jensen har haft mange funktioner i firmaet - nu sidder hun på kontoret.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

50 år med forskellige funktioner i SuperBrugsen

Helen Jensen er netop blevet fejret med flag og masser af sms'er på sin jubilæumsdag i SuperBrugsen i Nørre Alslev.
09. februar 2021 kl. 06:49 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NØRRE ALSLEV Det er ikke hver dag, at en arbejdsgiver kan fejre, at en ansat har været 50 år i samme firma, men det er netop sket for uddeler Martin Rydahl i SuperBrugsen i Nørre Alslev.

Så i sidste uge lavede han et opslag på butikkens Facebook-side, hvor nyheden blev afsløret, og hvor jubilaren Helen Jensen fik følgende rosende ord med sig: "hun er en fornøjelse at arbejde sammen med, altid smilende, glad og rap i replikken".

Her kunne man give hende "et like" eller sende hende en sms med en lille hilsen - for hun skulle efter sigende elske at få sms'er.

- Uh ja det var godt nok vildt med hilsner jeg fik, men jeg har jo også været i kontakt med mange i alle de år, hvor jeg både har været i butikken eller på kontoret. Jeg startede lige kort før min 21 års fødselsdag, da Brugsen lå i Langgade, og siden er jeg bare fulgt med, fortæller jubilaren, der har oplevet en rivende udvikling i ikke mindst den digitale verden.

- Jeg burde have skrevet lidt ned hen af vejen - tænk engang brugte vi en pen til at prikke huller med, når der skulle bestilles varer. Nu er det da noget nemmere og hurtigere, smiler hun.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE