cookie-og-privatlivspolitik
Siden 1971 har Sebastian hørt til vore allerstørste sangskrivere. Grundet sit 50-års jubilæum samler han bandet, så der venter en helt speciel og eksklusiv aften 5. februar i Nykøbing F. Teater.
Siden 1971 har Sebastian hørt til vore allerstørste sangskrivere. Grundet sit 50-års jubilæum samler han bandet, så der venter en helt speciel og eksklusiv aften 5. februar i Nykøbing F. Teater.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

50-års jubilæumskoncert

Unik koncertoplevelse venter i februar på Nykøbing F. Teater: Sebastian med band.




19. juli 2020 kl. 09:10 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING En af landets aller største musikalske kapaciteter - Sebastian - kan i 2021 fejre 50-års jubilæum.

Det gør han med en række koncerter landet over, og det er i den forbindelse lykkedes NFH Koncerter, at få Sebastian til også at kigge forbi Nykøbing F. Teater 5. februar. Og han tager hele sit store band med til Falster!

Det sker kun sjældent, at Sebastian samler bandet, så dette bliver helt speciel og eksklusiv aften.

Sebastian har gennem hele karrieren været kendt for at arbejde med landets skarpeste musikere - og hans livebands gennem årene har alle været sublime og altid i stand til at finde nye vinkler på de mange fantastiske sange.

Sådan bliver det også denne gang, hvor det håndplukkede hold bl.a. tæller gamle samarbejdspartnere som bassisten Michael Friis og guitaristen Nils Henriksen.

Ikke meget er sikkert for tiden - og dog er det sikkert: Tiderne skifter og tiden går. I 1971 udgav Sebastian sit første album, brød igennem på den danske musikscene og kan derfor i 2021 fejre 50-års albums-jubilæum.

Det er derfor helt oplagt i jubilæumsåret - og på utallige opfordringer fra publikum at præsentere en ny turne med solisten og det store orkester.

Publikum kan se frem til at opleve Sebastian Band boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange: Når lyset bryder frem, Hvis du tror du er noget, Måske ku vi, Du er ikke alene, Romeo, Stille før storm, Hodja fra Pjort, Fuld af nattens stjerner, Rose, 80'ernes Boheme, Nana og mange flere ....

Billetter fås på ticketmaster.dk



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce