cookie-og-privatlivspolitik
"I still believe"er baseret på den virkelige historie om den Grammy-nominerede musikstjerne Jeremy Camp
"I still believe"er baseret på den virkelige historie om den Grammy-nominerede musikstjerne Jeremy Camp
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Åbent alle ugens dage

Biografen på Slotsbryggen viser igen film hver dag.
16. juli 2020 kl. 07:07 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING - Så er der endelig gode nyheder. Fra torsdag 9. juli åbner vi op i alle ugens dage fra klokken 13!

Sådan lød det i sidste uge fra en meget glad Bente Nielsen, der er biografchef Nordisk Film Biografer Nykøbing F. og Næstved.

Indtil den torsdag i sidste uge havde biografen på Slotsbryggen nemlig "kun" haft åbent de sidste dage på ugen efter genåbningen.

Og det er jo skønt, at man igen kan komme i biografen alle dage - ikke mindst, når sommervejret slet ikke lever op til sit navn ...

Torsdag 16. juli er der ovenikøbet en premiere. Det drejer sig om det romantiske drama "I still believe", der er baseret på den virkelige historie om den Grammy-nominerede musikstjerne Jeremy Camp.

Det musiske drama følger den unge Camp's rejse med tab og kærlighed, og beviser at der - midt i al elendighed - altid kan findes håb og mirakler.

Filmen er Erwin-brødrenes femte spillefilm, og i hovedrollen ses new zealandske KJ Apa, som siden 2017 har kunne opleves i rollen som Archie Andrews i den populære amerikanske dramaserie "Riverdale".

Er man ikke til et romantisk drama har Bente og co. masser af andre spændende film at byde på. Find dem blandt andet på biografens hjemmeside.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce