cookie-og-privatlivspolitik
Man kan møde en underviser og elever på Sosu-skolens ved dens digitale åbne hus.
Man kan møde en underviser og elever på Sosu-skolens ved dens digitale åbne hus.
Foto: Randi Kofoed Jørgensen/Sosu-skolen

Ugeavisen Guldborgsund

Åbent hus bliver digitalt

Sosu-skolen inviterer indenfor på dens hjemmeside i stedet for på selve skolen.
11. januar 2022 kl. 14:00 Af Niki Treumer Mogensen

ÅBENT HUS Coronaen kræver alternative tilgange til ting som åbent hus, og på Sosu-skolen i Nykøbing har man valgt at invitere til åbent hus digitalt.

Interesserede kan derfor onsdag i denne uge få individuel vejledning på hjemmesiden, hvor der også bliver mulighed for at "gå en tur" og se skolens lokaler.

- Vores gæster vil opleve, at de på forskellige tidspunkter i løbet af arrangementet, kan gå ind i forskellige rum og høre om uddannelserne. Her vil de møde en uddannelseskonsulent, en underviser og elever på skolen. I pauserne kan de bevæge sig rundt på skolen i et virtuelt univers og besøge vores interaktive undervisningslokaler, fortæller direktør for skolen Steen Frederiksen.

For at deltage skal man bare gå ind på skolens hjemmeside sosunyk.dk, hvorfra man kan finde adgang.

Man skal blot bruge en telefon, tablet eller computer for at kunne manøvrere sig rundt ved den virtuelle rundtur på skolen, hvor der undervejs kan åbnes videoer og links med informationer om undervisning, adgangskrav med mere.

Annonce

Også Lolland, Guldborgsund og Vordingborg kommuner deltager ved det åbne hus. De er på udkig efter elever og kommende medarbejdere til de mange opgaver, der er i kommunerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE