cookie-og-privatlivspolitik
Udstillingen finder sted Gåbense Strandvej 61 G og har åbent 15. - 16. august i tidsrummet klokken 10 til 16, hvor både Susan Odborg og Henrik Skorá vil være tilstede begge dage.
Udstillingen finder sted Gåbense Strandvej 61 G og har åbent 15. - 16. august i tidsrummet klokken 10 til 16, hvor både Susan Odborg og Henrik Skorá vil være tilstede begge dage.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Åbent hus på gården

Keramikeren Susan Odborg og billedkunstneren Henrik Skorá inviterer til åbent hus på Gåbense Færgegård. Der er sørget for god plads mellem værkerne.
07. august 2020 kl. 08:31 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GÅBENSE I weekenden 15.-16. august holder keramikeren Susan Odborg og billedkunstneren Henrik Skorá åbent hus på Gåbense Færgegård 61 G fra klokken 10 til 16 begge dage, hvor de vil udstille deres seneste værker.

Efter den nedlukning landet har været i, er der nu endelig igen mulighed for at udstille.

Der er god plads, men stuer og ophængning indrettes, så der kan holdes forsvarlig afstand, også selv om der skulle komme mange gæster.

Trods corona-lukningen har begge kunstnere fortsat deres arbejde som hidtil, så der er blevet fyldt op i værkstederne.


Kunne ikke vente længere

- Vi har efterhånden så meget materiale, at vi næsten ikke kan vente længere. Sundhedsstyrelsens seneste udspil har heldigvis givet os mulighed for fuldt forsvarligt at være sammen om en udstilling, bare vi husker at spritte af og holde afstand. Vi blev enige om at sætte en udstilling op på Færgegården i Gåbense, siger Henrik Skorá som lægger egne vægge til sine malerier og gulve og hylder til Susan Odborgs keramik.

Det tegner til at blive en spændende weekend i naturskønne Gåbense med fine oplevelser, en god snak med kunstnerne og ikke mindst rigtig meget kunst at se på over en kop kaffe i bygningen bag den gamle Færgegård.

Det er sikkert heller ikke helt udelukket at få et godt tilbud i dagenes anledning.

Hvis vejret arter sig, er der fine bademuligheder fra to nylig opstillede badebroer ved siden af den hyggelige Gåbense Havn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce