cookie-og-privatlivspolitik
Arbejdsgruppen bag den kommende udstilling på Stubbekøbing Bibliotek er som tidligere år Lis Søager og Henrik Skorá, begge mangeårige medlemmer i foreningen.
Arbejdsgruppen bag den kommende udstilling på Stubbekøbing Bibliotek er som tidligere år Lis Søager og Henrik Skorá, begge mangeårige medlemmer i foreningen.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

ART indtager biblioteket

ART Nordfalters kunstnere bidrager til årets sommerudstilling i Stubbekøbing Bibliotek i juli og august. Fernisering på lørdag.
10. juli 2020 kl. 10:23 Af Manfred Sørensen

Annonce

STUBBEKØBING ART Nordfalster - Nordfalsters helt egen kunstnergruppe - udstiller juli og august værker på Stubbekøbing Bibliotek.

Udstillingen, der er en årligt tilbagevendende begivenhed, finder sted i i bibliotekets meget velegnede læsesal og der er fernisering lørdag den 11. juli klokken 11 til 12, hvor alle er velkomne.

- Vi har i lyset af virus-krisen valgt at give helt frie rammer til kunstnerne. De kan derfor deltage med hvilke billedstørrelser og temaer, de vil, siger foreningens formand Finn Otte Møller.

- Det er jo altid spændende, hvad medlemmerne kommer med, men vi glæder os særligt denne gang, hvor vi egentlig troede, at der slet ikke ville blive nogen udstilling.

ART Nordfalster er en forening af udøvende kunstnere. Foreningens formål er, at vise den iderigdom og aktivitet, som de mange kunstnere og kunsthåndværkere på Nordfalster lægger for dagen. Art Nordfalster har 27 meget aktive medlemmer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce